SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Tüm zamanların en iyi Xiaomi telefonları!

Tüm zamanların en iyi Xiaomi telefonları!

26 Aralık 2021 Pazar - 16:08




Teknoloji devinin farklı kitlelere yönelik farklı fiyatlarla bir sürü telefon çıkardığı birçok harika Xiaomi telefonu var. İşte Xiaomi o harika modeller!





Xiaomi, Samsung'u takip eden ve Apple'ın önünde dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon şirketi olduğundan telefonlarından birini denemek isteyebilirsiniz. Şirket en iyi rekabetçi fiyatlı orta sınıf telefonları ile biliniyor. Ancak aslında ucuz modellerden süper güçlü amiral gemilerine ve bazı niş modellere kadar çok çeşitli telefonlara sahip.

Şimdiye kadar her aralıkta her türlü akıllı telefon modeli lansmanlarına tanık olduk. Kimi zaman çok dikkat çeken kimi zaman gizli parlayan kimi zaman değişik modeller ile karşılaştık. Bazıları artıları bazıları eksileri ile konuşuldu.

Xiaomi'nin Şimdiye Kadarki En İyi Akıllı Telefonları!

1. Xiaomi Mi 11

Xiaomi'nin 2021 Amiral Gemisi

Xiaomi Mi 11, yeni kamera modlarını, ekran teknolojilerini ve arka kamera tasarımlarını premium telefon fiyat etiketiyle sergileyen, firmanın 2021 amiral gemisidir.


Telefon, özellikle makro fotoğrafçılık modu, yüksek çözünürlük ve yenileme hızına sahip harika görünümlü ekranı ve üst düzey yonga setinin sağladığı işlem gücü ile parlayan bir yıldız.

2. Xiaomi Poco X3 NFC

İnanılmaz Bir Bütçe Telefonu

Xiaomi Poco X3 NFC, şaşırtıcı bir telefon. Bu model fiyatı bir telefon için gerçekten etkileyici özelliklere sahip.

Cihaz, gerçekten düşük bir fiyata bir sürü işlem gücüne, gerçekten uzun ömürlü bir pile ve 120Hz ekrana sahip. Bu cihazı alırsanız, kesinlikle mümkün olan en iyi şekilde ödediğinizden daha fazlasını elde edersiniz.


3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

En İyi Redmi Telefon

Xiaomi'nin alt markası Redmi'nin en iyi telefonu arıyorsanız, Note 10 Pro işte bu telefondur. En iyi özelliklere ve düşük bir fiyata sahip, bu da onu sağlam bir satın alma seçeneği haline getiriyor.

Telefon, süper yüksek resim kalitesine, 108MP ana kameraya, büyük ve cesur bir 120Hz ekrana ve büyük bir 5.020mAh pile sahip ve parlayan bir yıldız.

4. Xiaomi 11T Pro


Xiaomi Mi 11 Orta Sınıf Mükemmel Seçim

Xiaomi 11T Pro, hem Mi 11'e orta sınıf bir bakış hem de Mi 10T Pro'nun halefi, ancak şirket tarafından daha önce kullanılan 'Mi' markasını kaybeden ilk telefon olduğunu belirtmek gerekir.

Bu, güçlü bir yonga seti, iyi görünümlü ekran, kullanışlı kamera dizisi ve sezgisel parmak izi tarayıcısı ile harika bir orta sınıf seçim. Mi 11'in görünümünü beğendiyseniz, 5MP telemacro lens veya bol kamera modları gibi birçok özelliği bu modelde bulacaksınız.

5. Xiaomi Poco F3

Sağlam Bir Ekran


Xiaomi'nin Pocophone alt markası 2020 ve 2021 yılları arasında çok üretken hale geldi ve Poco F3 üçüncü nesil cihazların bir parçası olarak geldi.

Telefon bir ekran ve performans şampiyonudur, bu da onu sosyal medyada akış, oyun ve kaydırma için mükemmel hale getiriyor.

6. Xiaomi Mi 10T Pro

Xiaomi'nin 2020'nin Sonları Amiral Gemisi

Xiaomi Mi 10T serisi, Mi 10 telefonlarına 2020'nin sonlarında eklemeler oldu ve Mi 10T Pro, Mi 10'un üzerinde ancak Mi 10T Pro'nun altına oturan yeni kadronun en üstünde yer aldı.


Xiaomi Mi 10T Pro, düşük fiyatlı bir amiral gemisi olarak harika bir model olarak geldi. Mi 10 T ile aynı ana kameraya, yazılıma ve işlem gücüne sahip, ancak maliyeti düşük tutmak için daha düşük kaliteli bir tasarıma ve ekrana sahip.

7. Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi'nin 2021 Süper Telefonu

Xiaomi'nin 2021 süper telefonu Mi 11 Ultra'yı bu listenin yarısında gördüğünüz için, muhtemelen birkaç sorunu olduğunu anlayabilirsiniz.

Büyük kamera gerçekten zorluk çıkarıyor, çok pahalıya mal oluyor ve performansı etkileyen aşırı ısınma sorunu olduğunu gösteriyor.

8. Xiaomi Black Shark 3

Xiaomi Uyun Telefonu

Oyun oynamak için iyi bir telefon arıyorsanız, ancak üst düzey bir cihaza gücünüz yetmiyorsa, sizin için harika bir Black Shark cihazı bulabilirsiniz. Black Shark 3, Xiaomi'nin oyun odaklı yan kuruluşunun üçüncü nesil telefonudur.

Black Shark 3, Snapdragon 865 yonga seti, 5G bağlantısı, büyük bir pil ve 90Hz yenileme hızı ekranı gibi birçok üst düzey özelliğe sahip. Telefonun da harika bir kamerası var, bu da güzel bir sürpriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap