SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > TikTok'un rakibi Byte reklam gelirlerini dağıtacak!

TikTok'un rakibi Byte reklam gelirlerini dağıtacak!

02 Şubat 2020 Pazar - 16:42




Son günlerde çok konuşulan TikTok'un en büyük rakibi Byte, reklam gelirlerini içerik oluşturuculara dağıtacağını açıkladı.





Geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan ve oldukça dikkat çeken Byte, TikTok'un en büyük rakibi olarak gösteriliyor.

TikTok'un rakibi Byte reklam gelirlerini dağıtacak!

TikTok'un rakibi olarak gösterilen ve geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan Byte, kullanıma sunulduğu ilk haftada ABD AppStore’unda en çok indirilen uygulama olarak dikkat çekmeyi başarmıştı. Son günlerin en konuşulan uygulaması Byte ilginç bir hamle yaparak, reklam gelirlerinin tamamını içerik üreticilerine dağıtacağını açıkladı.

Vine geliştiricileri tarafından kullanıma sunulan ve Vine uygulamasının birçok özelliğine sahip olan Byte, Vine uygulamasının popülerliğini aratmayacak gibi görünüyor. Özellikle son yapılan açıklama ile Byte reklam gelirlerinin tamamını içerik üreticilerine dağıtacağını belirtti. Yapılan bu açıklama ile dünya çapında ses getiren bir uygulamayı kullanıcılara sunacak olan Byte, içerik üreticilerine para ödemesi yapan uygulamalara göre bir adım önde yer almasını sağlayacak bir hamle ile oyuna başladı.

İçerik üreticilerine para ödeyen birçok uygulama var fakat hiçbir platform reklam gelirlerinin tamamını içerik üreticilerine vermiyor. Byte tarafından yapılan açılamada hayata geçirilecek uygulama ile gelirin tamamının hiçbir kesinti olmadan içerik üreticilerine aktarılacağı belirtildi.

Byte’ın reklam gelirlerini dağıtma sistemi nasıl işleyecek?

Byte tarafından yapılan açıklamalarda içerik üreticilerine yapılacak ödemelerin 4 ayda 1 yapılacağı belirtilirken içerik üreticisinin hak ettiği reklam geliri hiçbir kesintiye uğramayacak. İlk aşamada oldukça heyecan yaratan bu uygulamanın kullanıcı sayısında ciddi bir artış sağlaması bekleniyor. İçerik üreticilerine reklam geliri veren farklı platformları etkilemesi beklenen bu hamlenin ne kadar sürdürüleceği ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, bütün reklam gelirini içerik üreticilerine verecek Byte’ın nasıl gelir elde edeceği ise merak konusu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap