SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Telegram’dan WhatsApp’a büyük suçlama: Hemen silin

Telegram’dan WhatsApp’a büyük suçlama: Hemen silin

22 Kasım 2019 Cuma - 20:08




WhatsApp gibi bir uygulama olan Telegram'ın kurucusu Pavel Durov, WhatsApp için büyük bir iddia ortaya attı. WhatsApp'ın kullanıcılarının konuşmalarını korumadığını söyleyen Durov, kullanıcılara, uygulamayı silmelerini önerdi.





Telegram'ın kurucusu Pavel Durov'dan WhatsApp'a önemli bir suçlama geldi. Durov, "WhatsApp mesajlarınızı korumuyor. Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve mesajlarınızı takip etmek için bir truva atı gibi kullanılıyor. Bence kullanılmaması gereken, kullanılıyorsa da bir an önce silinmesi gereken bir uygulama" dedi.

WhatsApp'taki güvenlik açıklarının çok fazla olduğunu iddia eden Durov, bu konuda Facebook ve Zuckerberg'i suçladı. WhatsApp, 2009 yılında kurulmuş ve 2014 yılında Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg tarafından satın alınarak Facebook INC. bünyesine katılmıştı.

Telegram ise 2013 yılında Rus yazılımlı Pavel Durov önderliğinde kurulmuştu ve özellikle Rusya'da çok yaygın olarak kullanılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap