SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Sonic The Hedgehog tasarımı değiştirilecek!

Sonic The Hedgehog tasarımı değiştirilecek!

04 Mayıs 2019 Cumartesi - 13:17




Kirpi Sonic'in tasarımının değiştirileceği açıklandı.





Sonic The Hedgehog'un mavi kahramanının tasarımı üzerinde tekrar çalışılmaya başlanacağı resmi olarak duyuruldu. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan Sonic The Hedgehog live-action filmde kullanılan Sonic tasarımı çoğu kişi tarafından beğenilmemişti.

Sonic The Hedgehog tasarımı değiştirilecek!

Sonic'in dalga konusu olan dişlerinden başlayarak, fazla uzun olması, gözlerinin fazla küçük olması gibi Sonic video oyunundaki karakterle birbirini tutmayan birçok öge filmde bulunuyordu. Filmin yönetmeni Jeff Fowler, video oyunu hayranlarının ve izleyicilerin eleştirilerini dikkate alacağını belirten bir paylaşımda bulundu.

Bu paylaşımda Fowler, sinemaseverlerin desteği ve eleştirileri için teşekkürlerini sundu. Tasarımla ilgili kimsenin mutlu olmadığını gördüğünü ifade eden Fowler, Paramount ve Sega'in Sonic The Hedgehog'u en iyi haline getirmeye çalışacaklarını belirtti.

Jim Carrey ve James Marsden'ın başrolünde bulunduğu Sonic The Hedgehog, filmi 1990'lı yıllardaki Kirpi Sonic video oyunundan uyarlandı. Live-action bir film olarak tasarlanan Sonic The Hedgehog'un konusu ise şöyle:  Film, peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor. 

Hükümet, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic’i yakalamak için peşine düşer. Devlet görevlileri her yerde Sonic’i aramaya başlar. Sonic ise bu sırada şeytani Dr Eggman’ın ele geçirdiği yüzükleri geri almaya çalışmaktadır. Küçük bir kasaba olan Green Hills’in şerifi Tom Wachowski, Sonic’in peşine düşen hükümet yetkililerinden kaçmayı başarıp, doktordan yüzükleri geri alabilmesi için yardım etmeye karar verir. Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. 


Filmde Kirpi Sonic'in seslendirmesini Ben Schwartz üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğuna kısa animasyon filmi Gopher Broke ile Oscar adaylığı alan Jeff Fowler geçerken Sonic The Hedgehog'un yapımcılığını Deadpool filmlerinin yönetmen koltuğunda bulunan Tim Miller üstleniyor.

Filmin senaryosunu ise Patrick Casey, Josh Miller, Oren Uziel gibi isimler kaleme aldı. Paramount Pictures bünyesindeki Sonic The Hedgehog sinemalardaki izleyicileriyle buluşmak için son hazırlıklarını bitirmek üzere bulunuyor. Sonic The Hedgehog'un ülkemizdeki izleyicileriyle 8 Kasım 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap