SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Snapdragon 865'li Oppo Find X2 geliyor!

Snapdragon 865'li Oppo Find X2 geliyor!

17 Aralık 2019 Salı - 17:25




Oppo, geçtiğimiz yıl çıkarmış olduğu Find X modelinin varisi Find X2’yi resmi olarak onayladı. Cihaz Snapdragon 865 ile gelecek!





Oppo, cihazın çıkış tarihi ile ilgili duyuruyu gerçekleştirdi ve Oppo Find X2’nin, önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde çıkacağını onayladı.

Snapdragon 865'li Oppo Find X2 geliyor!

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, geçtiğimiz yılın Haziran ayında tanıtmış olduğu Find X modelinde Snapdragon 845 işlemcisini kullanmıştı. Bu modelin halefi olan ve 2020 yılının ilk çeyreğinde gelmesi bekleniyordu. Sonunda şirket, cihazın çıkış tarihi ile ilgili duyuruyu gerçekleştirdi ve Oppo Find X2’nin, önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde çıkacağını onayladı. Modelin Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak olan model güçlü donanımı ve kamera performansıyla oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

Oppo, yapmış olduğu açıklamada telefonun ekranına odaklanacaklarının altını çizerken, modelin önceki modellere kıyasla daha yüksek çözünürlük sunacağını belirtti. Cihaz aynı zamanda daha yüksek yenileme hızına ve daha geniş dinamik aralığa ve yüksek hızlı odaklanmaya sahip olacak.

Sony’nin dikey ve yatay ayrıntılarla çalışan çift piksel teknolojisine sahip yeni sensörünü kullanılacak olan modelde ekrana gömülü bir selfie kamerasına sahip olması bekleniyor. Cihazın Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 2020’de (Dünya Mobil Kongresi) sergilenme ihtimali oldukça yüksek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap