SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Snapchat CEO'su; TikTok, Instagram'ı unutturabilir

Snapchat CEO'su; TikTok, Instagram'ı unutturabilir

27 Ocak 2020 Pazartesi - 13:01




Son zamanlarda kullanıcı sayısındaki artış ile dikkatleri üzerine çeken TikTok için Snapchat CEO'su Instagram'ı unutturabilir yorumunu yaptı.





Snapchat CEO'su Evan Spiegel, katıldığı bir konferansta TikTok’un hayranı olduğunu ve Çin merkezli uygulamanın Instagram’ı tahtından indirebileceğini söyledi.

Snapchat CEO'su; TikTok, Instagram'ı unutturabilir!

Son dönemin popüler sosyal medya uygulaması TikTok rakip sosyal medya platformu SnapChat'in  CEO'sunu da etkilemişe benziyor.

Entrepreneur'da yer alan habere göre, Snapchat CEO’su Evan Spiegel, Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok’un hayranı olduğunu açıkladı. Almanya’da düzenlenen Digital Life Design Konferansı’nda konuşan Spiegel, TikTok'un Instagram gibi rakip platformları da geride bırakabileceği görüşünde. Kendisine yöneltilen bir soruda Spiegel, “yetenek temelli içeriğin, durum temelli içerikten daha ilgi çekici” olduğunu ve bunu sunan en iyi uygulamanın da  TikTok olduğunu belirtti

2019'da 711 milyon kez telefonlara indirilen TikTok, WhatsApp'ın ardından en çok indirilen 2. Uygulama olarak kayıtlara geçmişti.

TikTok en çok gelir elde eden 7. Uygulama!

Kullanıcılarının 15 saniyelik videolar çekmesine izin veren TikTok geçtiğimiz yılın Aralık ayında 40 milyon dolar gelir sağlayarak, en çok gelir elde eden 7. uygulama oldu. Kullanıma sunulduğu günden bu yana 250 milyon dolara yakın gelir elde eden TikTok, toplam gelirinin yüzde 71'ini 2019'da sağladı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap