SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Shrink Makinası ve İşletmeler için Faydaları

Shrink Makinası ve İşletmeler için Faydaları

14 Haziran 2016 Salı - 09:58




Gündelik hayatımızda sürekli olarak tükettiğimiz et ve tavuk gibi beslenme ürünlerinin doğru bir şekilde paketlenmesi insan sağlığı açısından oldukça





Gündelik hayatımızda sürekli olarak tükettiğimiz et ve tavuk gibi beslenme ürünlerinin doğru bir şekilde paketlenmesi insan sağlığı açısından oldukça önemlidir. Sadece et ve tavuk ürünleri için değil bir çok farklı yiyecek, mobilya, ilaç vb. bir çok farklı ürünle ambalajlama işlemi yapılmaktadır. Shrink paketleme işlemi ise Shrink makinaları ile yapılan oldukça kaliteli ve büyük, küçük demeden bütün işletmelerin tercih ettiği bir paketleme yöntemi olmaktadır.

Farklı sektörlerde kullanılan birbirinden farklı Shrink makina modelleri bulunmaktadır. Bu makinalar son teknoloji ile hazırlanmış insan gücünün yapabildiğinin kat kat fazlasını yapabilen oldukça işlevsel sistemlerdir.  Bu makinaların ürünler üzerinden bir çok faydası bulunmaktadır. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz;

- Birden fazla ürünü bir arada tutabilme özelliği.

- Ürünlerin daha hijyenik ve temiz olmasını sağlamak.

- Dış etkenlerden gelecek zararı önlemek.


- Ürünün üzerinde koruyu kalkan görevi görmek.

- Gıda ürünlerinin bozulmasını engellemek.

Bir çok farklı alanda ürünün korunmasını, taşınmasını ve muhafaza edilmesini sağlayan Shrink paketleme işlemi her geçen gün daha fazla işletme tarafından tercih edilmektedir. Shrink işlemi uygulanan ürünün bu işleme tabi tutulması için öncelikle Shrink makinası ve Shrink filmi ile işlem görmesi gerekmektedir.

Shrink Makinaları 2 farklı model olarak kabul edilip, incelenebilir;

L Kaynak shrink paketleme makineleri ve sürekli kesim shrink paketleme makineleri.


Bu modelleri satın almadan önce detaylı bilgi edinmek için: http://www.maripak.com/shrink-makinasi/ bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap