SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung, sanal RAM özelliğini test ediyor

Samsung, sanal RAM özelliğini test ediyor

14 Eylül 2021 Salı - 12:49




Galaxy A52s 5G piyasaya sürülmesinden sadece birkaç gün sonra yeni bir yazılım güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme, şu anda Vivo, Xiaomi ve Realme’de yakın zamanda piyasaya sürülen cihazlar olan RAM Plus’ta bulunan bir özellik getiriyor.





Bu Sanal RAM özelliği, telefonun dahili deposundan bir miktar ek bellek kullanan daha iyi çoklu görev sağlıyor.

Sanal RAM, gerektiğinde geçici RAM olarak kullanılmak üzere gerekli miktarda dahili bellek tahsis eden bir özelliktir. Dahili depolama geçici ve gerçek RAM kadar hızlı olmasa da, bu özellik kullanıcıların RAM’lerini tükettiklerinde ve gecikmeli bir akıllı telefon kullanmak zorunda kaldıklarında daha sorunsuz bir deneyim yaşamalarına yardımcı oluyor.

Galaxy A52s 5G’nin RAM Plus özelliğine geri dönersek, akıllı telefon artık bu özelliği kullanarak 4 GB’a kadar ek sanal bellek alabiliyor. Güncelleme, donanım yazılımı sürümü A528BXXU1AUH9’u taşıyor ve şu anda Hindistan’da kullanıma sunuluyor. Güncelleme ayrıca büyük düzeltmelerin yanı sıra kamera kararlılığı ve cihaz kararlılığı iyileştirmelerini de içeriyor.

RAM Plus özelliğinin yeni olmadığını, bunun Android’in bellek ayırma için bellek çağrı sisteminin yenilenmiş bir sürümü olduğunu belirtelim. Snapdragon 778 destekli Samsung Galaxy A52s 5G, kısa süre önce piyasaya sürüldüğünü belirtelim. 120Hz yenileme hızı desteğine ve Gorilla Glass 5 korumasına sahip 6,5 inç Full HD+ (2400×1080 piksel) çözünürlüklü AMOLED ekrana sahiptir. Galaxy A52s 5G, IP67 toza ve suya dayanıklılık sertifikasına sahip.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap