SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung kaç kullanıcı kaybetti?

Samsung kaç kullanıcı kaybetti?

23 Eylül 2016 Cuma - 12:05




Galaxy Note 7'nin yanma tehlikesine bağlı olarak telefonlarını değiştiren kullanıcılardan kaçı yeni bir cihaz satın aldı?





Bataryasındaki sorundan ötürü milyonlarca kullanıcısının canını tehlikeye sokan Galaxy Note 7, Samsung'un açıklamalarının ardından toplanmaya başladı. Samsung'un Galaxy Note 7 için başlattığı geri çağırma programı, akıllı telefon kullanıcılarını memnun etmek adına düzenlenmiş 3 farklı seçeneğe sahip. İlk seçenek telefonunuzu Samsung'a iade etmeniz ve cihazınızın tamir edilmesini beklemeniz. İkinci seçenek telefonunuzu başka bir Samsung cihazı ile değiştirmeniz ve fiyat farkını almanız. Son ve üçüncü seçenek ise direkt olarak telefonu iade etmeniz. Samsung, sadece üçüncü seçenek ile kullanıcılarını kaybetmiş sayılıyor.

Güney Koreli şirket, bugün yaptığı açıklamayla kaç Galaxy Note 7 sahibinin üçüncü seçeneği seçtiğini, yani telefonlarını direkt olarak iade ettiklerini açıkladı. Bu açıklamaya göre Galaxy Note 7 kullanıcılardan sadece 50.000'i ödemesini geri almak istedi.

Samsung'un daha önceden yaptığı açıklamalardan Galaxy Note 7 sahiplerinin %90'ının cihazını tamir adına geri verdiği biliniyor. Hala devam eden küresel geri çağırma işleminin %50 oranında tamamlandığı düşünülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap