SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung, internet tarayıcısına yeni özellik geldi

Samsung, internet tarayıcısına yeni özellik geldi

28 Kasım 2019 Perşembe - 14:55




Samsung Internet tarayıcısının yeni sürümü yayınlandı ve özlenen bir özelliği de beraberinde geri getirdi. Tarayıcıdan daha önce kaldırılan Video Asistanı özelliği, ufak bir değişiklikle geri döndü.





Samsung İnternet tarayıcısının 10.2 sürümü yayınlandı ve yeni güncelleme, özlenen bir özelliği geri getirdi. Video Asistanı adlı özellik, bu yılın başlarında tarayıcının kararlı ve beta sürümlerinden kaldırılmıştı. Özellik, 3 ay önce Samsung İnternet'in beta sürümüne geldi ve artık tarayıcının kararlı sürümünde de yer alıyor.

Samsung'un tarayıcısına geri dönen Video Asistanı, ne yazık ki kaldırılmadan önce olduğu kadar yararlı değil. Artık özellik, videoları her sitede açılır pencere şeklinde açmanıza izin vermiyor ve yalnızca izin veren web sitelerinde çalışıyor. Yani kullanıcılar artık YouTube videolarını Samsung Internet'te açarak, YouTube Premium gibi açılır pencerede izleyemiyorlar.
 

Bununla birlikte Video Asistanı, web sitelerindeki videoları yine tam ekranda izlemenize ve tek bir dokunuşla TV'ye aktarmanıza izin veriyor. Samsung İnternet'in 10.2 sürümüyle ayrıca, alt araç çubuğuna gelen kişiselleştirme özelliği, düğmelerin yerini değiştirebilmenize olanak sağlıyor.

Tüm bunların yanı sıra sekme yöneticisi küçük resim listelemesiyle yenilendi ve istenmeyen uygulamaların zorla açılmasını engellemenizi sağlayan "İzin Verilen Uygulamalar" adlı bir özellik eklendi. Samsung İnternet tarayıcısının yeni 10.2 sürümünü Google Play'den indirebilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap