SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung, Galaxy S10 serisi için Android 10 güncellemesi yayınlandı

Samsung, Galaxy S10 serisi için Android 10 güncellemesi yayınlandı

28 Kasım 2019 Perşembe - 14:51




Samsung'un yeni amiral gemisi serilerinden Galaxy S10, ilk kararlı Android 10 güncellemesini almaya başladı. Şu an için sadece Almanya'daki Galaxy S10 sahiplerine sunulan bu güncellemenin, kısa bir süre içerisinde tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.





Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 2019 yılının başlarında piyasaya sürdüğü Galaxy S10 serisi, Android 10 güncellemesini almaya başladı. Samsung'un yeni güncellemesi, her ne kadar şu an için sadece Almanya'yı kapsıyor olsa da güncellemenin kısa süre içinde tüm Galaxy S10 kullanıcılarına sunulması bekleniyor.

Almanya'daki Galaxy S10 sahiplerinin sadece One UI 2.0 beta programına dahil olan kullanıcılar, an itibarıyla 140 MB büyüklüğündeki bir güncellemeyi almaya başlamış durumdalar. Beta programına katılan kullanıcılarda Android 10 yazılımı zaten bulunduğundan yazılımın boyutunun küçük olduğu düşünülüyor. Bu güncelleme, Galaxy S10 için ilk kararlı Android 10 güncellemesi anlamına geliyor ve aralık ayı güvenlik düzeltmelerini de içeriyor. Bu güncellemeyle Almanya'daki Galaxy S10 sahipleri, Androrid 10 deneyimi yaşamaya başlamış durumdalar.

Eğer sizler de bir Galaxy S10 sahibiyseniz ve cep telefonunuz Almanya menşeili ise, bu güncellemenin sizin için de sunulmuş olma ihtimali bulunuyor. Eğer bu şartları sağlıyorsanız, telefonunuzun "Ayarlar" menüsüne giderek "Yazılım Güncelleme" alt menüsü altında bu güncellemeye ulaşabilirsiniz. Ayrıca bu güncelleme, Galaxy S10 serisinin tüm varyantlarında, yani Galaxy S10e ve Galaxy S10+ modellerinde de gerçekleştirilebiliyor.

Samsung, bugüne dek herhangi bir güncelleme takvimi açıklamadı. Yani tüm Galaxy S10 serisi sahiplerinin ne zaman Android 10 güncellemesine kavuşacakları şu an için bilinmiyor. Ancak bu bir başlangıç ve çok büyük bir ihtimalle Samsung, diğer ülkelerde de Galaxy S10 serisi için güncellemelerine başlayacak. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap