SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung Galaxy Note 9 tanıttı!

Samsung Galaxy Note 9 tanıttı!

09 Ağustos 2018 Perşembe - 19:08




Samsung, en yeni amiral gemisi cep telefonu modeli Galaxy Note 9'u bu akşam tanıtıyor. Telefonun bugüne kadar ortaya çıkan tüm özelliklerini sizler iç





Her yıl bir Note modeli piyasaya süren Samsung, bu yıl da geleneği bozmuyor ve Galaxy Note 9 modelini satışa sunuyor. Bu akşam saatlerinde düzenlenecek bir etkinlikle ABD'nin New York şehrinde tanıtılacak olan Samsung Galaxy Note 9, firma tarafından 'bugüne kadar üretilen en güçlü Note modeli' olarak tanımlanıyor.

Samsung Galaxy Note 9 tanıtılıyor! İşte muhtemel tüm özellikleri!

Tanıtım öncesinde birçok detayı internete düşen cep telefonunun 6.4 inç QHD+ Super AMOLED ekranla geleceğini biliyoruz. Ayrıca Rusya‘da Samsung mağazasında satış için depoda beklerken çekildiği düşünülen kutu görüntüsü de Galaxy Note 9‘un 4000 mAh pil ile geleceğini doğruluyor.

Samsung’un yeni amiral gemisi bazı iddialara göre minimum 128, bazılarına göre ise minimum 64 GB depolama ile gelecek. Telefonun RAM miktarı ise 6 GB olacak. Öte yandan bazı iddialara göre telefonun 8 GB RAM ve 512 GB depolama kapasitesine sahip bir sürümü daha olacak. Cihazın ABD versiyonunda Snapdragon 845, diğer ülkelerdeki modellerinde ise Exynos 9810 işlemcisinden güç alması bekleniyor.

Samsung Galaxy Note 9'da Dual kamera olacak

Telefonda ailenin bir önceki modeli Note 8'de olduğu gibi dual kamera teknolojisinin bulunması bekleniyor. Galaxy Note 9'da 12 + 12 Megapiksel çözünürlüklü bir ana kamera yer alacak. OIS (Optik İmaj Sabitleme) teknolojisi, 4K video (muhtemelen 60 fps), 2X optik yakınlaştırma ve LED flaş telefonun ana kamerasında olması beklenen özellikler. Ön kamera ise 8 Megapiksel çözünürlük sunacak ve muhtemelen 2K video kayıt desteği ile gelecek.


S-Pen'e Bluetooth desteği geliyor

Samsung Galaxy Note 9'un en önemli yeniliği ise özellikleri geliştirilen ve Bluetooth özelliği eklenen S-Pen olacak. Bu kalem artık daha kabiliyetli olacak. Ayrıca kalemin telefondan farklı renklerde seçeneklerinin de bulunacağı sızan görüntülerden anlayılıyor.

Samsung Galaxy Note 9 Türkiye fiyatı belli oldu

Telefonun Türkiye fiyatı da kısmen belli oldu. Teknoloji market zinciri MediaMarkt'ın Türkiye sitesined açıklanan fiyata göre telefon 6.499 TL'den satılacak. Ancak bu rakamın teknoloji zincirinin fiyatı olduğunu belirtelim. Muhtemelen Samsung tarafından verilecek ek bazı hediyelerle (ki iddialar arasında 1500 TL'lik kulaklık hediyesi de olacağı belirtiliyor) bu fiyatın desteklenmesi de mümkün olacak. Yani ilk etapta telefonu Samsung'tan alanlar ek hediyelerle karşılaşacaklar.

Son olarak etkinlik için Türkiye'de düzenlenen basın toplantısına Teknolojioku olarak katılacağımızı ve ürünün özelliklerini yerinde deneyimleyip en taze bilgileri size aktaracağımızı belirtmek isteriz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap