SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Samsung, 3. çeyrek rakamlarını açıkladı!

Samsung, 3. çeyrek rakamlarını açıkladı!

31 Ekim 2018 Çarşamba - 15:41




Samsung, üçüncü çeyrek sonuçlarını açıkladı. Bu sonuçlara göre şirketin dönemlik kazancı 85 Milyar TL'ye yakın, satışlar ise 316,5 Milyar TL'yi buldu.





Samsung Electronics, 30 Eylül'de sona eren üçüncü çeyreğe ilişkin rakamları açıkladı. Şirketin dönemsel cirosu bir önceki yılın aynı döneminden yüzde 5.5 daha yüksek oldu. Şirketin kârı da yüzde 20.9 artış gösterdi. 
 
Şirketin üçüncü çeyrekteki operasyon kazancı, şirketin çeyrek rekoru olarak göze çarparken bunu sağlayan etmenler arasında hafıza ürünlerinin sağlam satışı gösterildi. Yıldan yıla ve çeyrekten çeyreğe artan hafıza ünitesi ve OLED panel satışları sayesinde toplam ciroda büyük artış gözlendi. 
 
Kore wonunun ABD dolarına kıyasla zayıf olması da şirketin karlılığını arttırırken, wonun gelişmekte olan ülkelerin para birimlerine karşı kuvvetli olması ise ufak da olsa bir düşüşe sebep oldu. (Kore firması olan Samsung, bütün rakamları kore wonu olarak hesaplayıp duyuruyor.) 
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap