SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > realme uygun fiyatlı yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor

realme uygun fiyatlı yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor

17 Şubat 2020 Pazartesi - 16:00




Kısa süre önce Türkiye’de de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan realme, uygun fiyatlı yeni modeli için geri sayıma geçti.





Son dönemde global pazardaki ağırlığını arttıran realme, uygun fiyattaki model yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Kısa süre önce ülkemizde de kurumsal olarak hizmet vermeye başlayan Çinli üretici, uygun fiyatlı modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. realme 2000 TL altına satılan ve 4 ana kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken 5i’nin ardından, şimdi de 1500TL’nin altına satılabilecek yeni bir model geliştiriyor.

realme uygun fiyatlı yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor

Ortaya çıkan son raporlara göre, Çinli üretici model numarası RMX2020 olan yeni bir telefon üzerinde çalışıyor.

MediaTek tarafından geliştirilen MT6769 yonga setinden güç alacak olan yeni realme modeli, giriş seviyesine hitap edecek ve hayli uygun bir etiketle kullanıcının beğenisine sunulacak.

Uygun fiyatlı realme modeli hakkında kesinleşen bir diğer detay ise telefonun kamera kurulumu. Bluetooth SIG tarafından yayınlanan rapora göre telefonda 12MP + 2MP + 2MP’lik 3’lü ana kamera kurulumu bulunacak. Bu 3’lü ana kameraya ön tarafta 5MP’lik selfie kamerası eşlik edecek.


FullHD çözünürlükte 6.5 inçlik ekranla gelecek olan modelin en etkileyici yönü ise bataryası. Uygun fiyatlı yeni realme modeli 5000 mAh kapasitesine sahip ortalamanın üzerinde bir pil ile gelecek. Giriş segmentindeki bir telefon için bu batarya kapasitesinin hayli yüksek olduğu söylenebilir.

Görünen o ki realme ilerleyen dönemlerde ülkemizde de hayli geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap