SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > OPPO Find N, ilk satışında sadece 5 dakikada tükendi

OPPO Find N, ilk satışında sadece 5 dakikada tükendi

23 Aralık 2021 Perşembe - 15:51




Oppo Find N katlanabilir telefon sektöründe iddiali bir isim oldu. Samsung'a rakip olan cihaz şimdiden ciddi bir ilgi görüyor. İşte tüm detaylar.





Bugün erken saatlerde (23 Aralık 2021), OPPO Find N, anavatanı Çin'de resmi olarak satışa çıktı. Ancak sadece 5 dakika içinde yeni katlanabilir akıllı telefon tüm çevrimiçi kanallarda tamamen tükendi. 

Ancak, bu yalnızca küçük bir lansmandı ve yeni modelden yalnızca sınırlı sayıda satın alınabilirdi. Özellikle, ilk alıcılardan bazıları, Find N'yi daha yüksek bir fiyata yeniden satmak için ikinci el satın aldı. Bugün, resmi satışlarının bugün erken saatlerde başladığı düşünüldüğünde, katlanabilir akıllı telefonun ilk izlenimleri ve ilk incelemelerinin oldukça iyi olduğu ve cihazın sadece 5 dakika içinde stokta kalmadığı görülüyor.

OPPO Find N, ilk satışında sadece 5 dakikada tükendi

oppo find n

Önce cihazdan bahsedecek olursak Find N, Çinli markanın piyasada katlanabilir telefon kategorisini hedefleyen son amiral gemisi ürünü. Aynı zamanda OPPO'nun ticari olarak satılan ilk katlanabilir cihazı. 120Hz yenileme hızına ve 5.49 inç AMOLED harici ekrana sahip 7.1 inç E5 AMOLED birincil ekrana sahip. Cihaz bir Qualcomm Snapdragon 888 SoC barındırıyor ve 33W'a kadar hızlı şarjı destekleyen büyük bir 4.500mAh pil paketiyle çalışıyor. Depolama için, kullanıcılar 8 GB veya 12 GB RAM ve 256 GB veya 512 GB UFS 3.1 depolamayı seçebilir. Find N'nin bugün ilk resmi satışının başlamasıyla birlikte cihaz, JD.com ve Tmall dahil olmak üzere birden fazla platformda sadece 5 dakikada satıldığı için büyük bir ilgi gördü. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap