SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Netflix'in Türkiye'de 1.5 milyon abonesi var

Netflix'in Türkiye'de 1.5 milyon abonesi var

03 Aralık 2019 Salı - 13:43




Netflix Türkiye İletişim Müdürü Artanç Savaş yaptığı açıklama ile Türkiye'deki abone sayısını açıkladı.





Habertürk’ten Necdet Çalışkan'a konuşan Netflix Türkiye İletişim Müdürü Artanç Savaş, “Türkiye’de ücret ödeyen 1.5 milyonu aşkın üyemiz var… Yasalara saygılıyız. Diğer yandan zaman zaman kamuoyuna yansıyan ‘Netflix’in bazı içeriklerde kesinti veya değişiklik yaptığını’ ifade eden haberler gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Netflix'in Türkiye'de 1.5 milyon abonesi var

Artanç'ın verdiği bilgilere göre Türk Netflix abonelerinin bazı farklı özellikleri bulunuyor. "Türkiye’deki üyelerimizin dikkat çeken özellikleri var. Bunlardan ilki, yeniliklere ve farklı formatlara açık olmaları. İlk interaktif yapımımız Black Mirror: Bandersnatch’in ülkemizde elde ettiği başarısı bunu gösteriyor. Üye sayıları ve izlenme oranları arasındaki ilişkiye baktığımızda Türkiye, Bandersnatch’i en çok izleyen ülkeler arasında yer alıyor. Bir başka özellik, akıllı telefonlar üzerinden Netflix izleme oranımızın, ABD’den veya Avrupa kıtasındaki diğer büyük ülkelerden çok daha yüksek olması. Bunun sebeplerinden biri, toplu taşımada geçirdiğimiz sürenin uzunluğu. Üyelerimizin yüzde 77’si yalnızca evde değil toplu taşımada veya seyahat halindeyken de Netflix izlediğini söylüyor."

Habertürk röportajının devamını internet sitesinde okuyabilirsiniz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap