SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Netflix Resident Evil dizisi için ilk somut paylaşımı yaptı

Netflix Resident Evil dizisi için ilk somut paylaşımı yaptı

10 Şubat 2020 Pazartesi - 14:43




The Witcher ile büyük ilgi gören Netflix bir başka oyun serisini daha dizi haline getiriyor. Netflix şimdi de Resident Evil dizisi için harekete geçti.





Oyun sektörünün köklü serilerinden biri olan Resident Evil, beyaz perdede de büyük ilgi görmüştü. Görünen o ki zombi salgını beyaz perdenin ardından şimdi de Netflix üzerinde devam edecek.

Netflix Resident Evil dizisi için ilk somut paylaşımı yaptı

Kısa süre önce oyun dünyasının önemli isimlerinden biri olan The Witcher’ı dizileştiren Netflix, şimdi de Resident Evil için harekete geçti. Netflix üzerinden yayınlanacak olan Resident Evil dizisi için ilk somut paylaşım geçtiğimiz gün yapıldı.

Dijital yayın platformunun lideri konumunda bulunan Netflix’te dizinin tanıtım yazısı yayınlandı. Yayınlanan tanıtım yazısında Clearfield isimli kasabada geçecek olayların anlatılacağı belirtiliyor. Dizinin T virüsünün keşfinden 26 yıl sonrasına odaklanacağı da yazılmış.

Yani Resident Evil dizisi, film ve oyunların aksine virüsünün yayılmasından uzun süre sonra olanları konu edinecek. Bilindiği üzere hem filmler, hem de oyunlar virüs salgınının hemen sonrasına odaklanıyordu.

Açık konuşmak gerekirse Resident Evil dizisi de The Witcher kadar etkili olabilir. Elbette bunda Netflix’in ne denli kaliteli bir iş çıkaracağı da önemli. Çünkü Resident Evil ciddi anlamda markalaşmış bir isim.


Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Şu anda dizi hakkında hiçbir detay kesinlik kazanmış değil. Yine de bekleyip göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap