SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > MIUI 13'ün ilginç modu: Kelimeleri Yak!

MIUI 13'ün ilginç modu: Kelimeleri Yak!

07 Ocak 2022 Cuma - 17:43




Xiaomi, yeni arayüzünde bazı güzel özellikler sunuyor. Şu anda Çin'de kullanılan MIUI 13 arayüzünün ilginç bir özelliği bulunuyor. Kelimesiz bir arayüz sizleri bekliyor.





MIUI 13 Global, Çin versiyonunun birkaç gün önce piyasaya sürülmesinden sonra önümüzdeki birkaç ay içinde piyasaya gelecek. Avrupa'ya gelebilecek tüm özelliklerin neler olabileceğini lansmanda görmüştük.

MIUI 13 ilginç özelliği barındırıyor

Ancak bütün bunları söyledikten sonra, bazılarınızın ilgilenebileceği ve Android dış görünümü sunumunda resmi olarak duyurulmamış bazı ilginç özellikler var. Bunlardan biri "Speechless" modudur.

MIUI 13 Çin'de piyasaya sürüldü ve bunu Global varyant için de yapacak. MIUI 13 yanında bir de " Kelimeler olmadan " özelliğini taşıyor. Adından da anlaşılacağı gibi, arayüzdeki tüm kelimeleri kesin olarak silen bir işlev.


Xiaomi bunu nasıl mümkün kılabilir? Her şeyden önce, bunu kullanmak için firmanın launcher uygulamasının en son sürümünü indirmeniz gerekecek. Ayarlardaki işlevi etkinleştirdikten sonra, ana sayfadaki simgelerin ve widget'ların adları görüntülenmeyecek ve masaüstü düzeni (satır ve sütun sayısı) otomatik olarak 4 × 7'ye ayarlanacaktır.

Bazıları için kullanışlı bir mod olabilir

Bu mod " Kelimesiz " MIUI 13'ün en çok istenen yeniliklerinden birini maalesef temsil etmiyor. Gerçekten de geliştiricilerin böyle bir fikri nasıl ortaya çıkardıklarını merak ediyoruz.

Bununla birlikte, çeşitli Çin sosyal ağlarında, dikkati dağıtabilecek herhangi bir ayrıntıdan arınmış bir kullanıcı deneyimi sunacağı için bu işlevselliğin takdir edilebileceğini gördük. Bu özelliğin MIUI 13 Global'e de ulaşabileceğinden henüz emin değiliz. Aradaki ROM farklılığı kalkarsa bütün özellikler ROM'ların tamamında olabilir. Belki bu özelliği sevenler olabilir, Xiaomi bu sebeple artık ROM farkını ortadan kaldırmayı düşünmeli.

Düşüncelerinizi yorumlar bölümünde belirtmeyi unutmayın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap