SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > MIUI 13 Kararlı ilk parti cihazları açıklandı!

MIUI 13 Kararlı ilk parti cihazları açıklandı!

29 Aralık 2021 Çarşamba - 16:00




MIUI 13 Kkararlı sürümü alacak olan ilk parti cihazları yayınlandı. Detayları aktarıyoruz.





Xiaomi, Çin'de resmi olarak MIUI 13'ü duyurdu. Bu yeni sürüm daha fazla Stabiliteye odaklanıyor. Bunun dışında MIUI 13, gizlilik yüz doğrulama koruması, gizlilik filigranı ve akıllı cihaz dolandırıcılığı korumasını kullanıcılarına sunacak.

İlginç bir şekilde Xiaomi, kararlı yapının ne zaman yayınlanmaya başlayacağı konusunda bizlere fikir veren MIUI 13 ilk toplu sürüm planını da resmen açıkladı. 

MIUI 13 resmi Kullanım Planına göre, kararlı yapı Ocak 2022 sonunda yayınlanmaya başlayacak. Yeni çıkan Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro ve Xiaomi 12X de listede yer alıyor.

MIUI 13 Kararlı İlk Parti Yayın Planı




Liste, güncellemeyi Ocak 2022'nin sonunda alacak olan yalnızca 6 Xiaomi cihazını içeriyor. Kesin kullanıma sunma tarihi ​​belirlenmedi, ancak bir kez daha aşamalı bir sürüm bekliyoruz.

Bu, kararlı beta testine katılacak olanların güncellemeyi genel sürümden önce alacağı anlamına gelir. İlk partide MIUI 13'ün kararlı yapısını elde edecek Xiaomi cihazlarının tam listesi aşağıda verildi. İkinci ve üçüncü parti modeller daha sonraki bir tarihte piyasaya sürülecek. 

MIUI 13 Kararlı Sürüm İlk Parti Cihaz Listesi

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11


Xiaomi Mi 12 Pro

Xiaomi Mi 12

Xiaomi Mi 12X

Xiaomi Pad 5, Xiaomi Pad 5 Pro ve Xiaomi Pad 5 Pro 5G de Ocak ayı sonlarında kararlı MIUI 13 güncellemesini alacak. Tabii ki, liste Çin kararlı sürümü için, ancak küresel olarak Şubat ayında piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap