SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Meta'nın VR platformu Horizon, Aralık ayından bu yana on kat artarak 300.000 kullanıcıya ulaştı

Meta'nın VR platformu Horizon, Aralık ayından bu yana on kat artarak 300.000 kullanıcıya ulaştı

20 Şubat 2022 Pazar - 15:29




Horizon Worlds, Aralık 2021'in başlarında Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki tüm Quest müşterilerinin kullanımına sunulduğundan bu yana, şirketin aylık kullanıcı tabanı on kat artarak 300.000 kişiye ulaştı.





Facebook kendisini Meta olarak yeniden markalaştırmanın öncesinde, geleneksel sosyal ağların ötesine geçen teknoloji ve yazılımlar geliştirmek için her yıl milyarlarca dolar yatırım yaparak geleceğini sanal gerçekliğe bağladı. Veriler, bu çalışmaların sonunda meyvelerini vermeye başladığını gösteriyor.

Meta'nın VR platformu Horizon, Aralık ayından bu yana on kat artarak 300.000 kullanıcıya ulaştı

The Verge'e göre, bu hafta başlarında yapılan sanal bir Meta toplantısında, şirketin baş ürün sorumlusu Chris Cox, Cox'un açıklamasını duyan bir çalışana atıfta bulunarak, personel meslektaşlarına Horizon'un kullanıcı büyümesi hakkında bir güncelleme sağladı.

Horizon Worlds, Aralık 2021'in başlarında Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki tüm Quest müşterilerinin kullanımına sunulduğundan bu yana, şirketin aylık kullanıcı tabanı on kat artarak 300.000 kişiye ulaştı.




Meta sözcüsü Joe Osborne, bu rakamın hem Horizon Worlds hem de Horizon Worlds ile aynı dinamikleri kullanan farklı bir canlı etkinlik VR yazılımı olan Horizon Venues'u kapsadığını doğruladı.

10.000 farklı dünya oluşturuldu

Ayrıca bu haftanın başlarında, 16 Şubat'ta, şimdiye kadar bu dünyalardan 10.000'inin oluşturulduğunu ve oluşturucular için Facebook grubunun 20.000'den fazla üyesi olduğu açıklandı.

Horizon Worlds'ün erişilebilir hale getirilmesinin üzerinden sadece birkaç ay geçmiş olmasına rağmen, platformun hızlı büyümesinin devam edip etmeyeceğini veya zaman içinde üyelerini muhafaza edip edemeyeceğini söylemek için henüz çok erken.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap