SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Koronavirüs, iPad satışlarını artırdı

Koronavirüs, iPad satışlarını artırdı

26 Şubat 2020 Çarşamba - 10:41




Koronavirüs salgınının Apple ürünlerinin üretim sürecini etkilediği biliniyor. Çin’den gelen bilgilere göre virüs, iPad satışlarını artırdı. Hatta ürünler daha yüksek fiyatla karaborsaya düştü.





Digitimes’ın haberine göre, salgın nedeniyle insanların işlerine ve eğitimlerine evlerinden devam etmek zorunda kalması, başta iPad olmak üzere, tabletlere olan talebi artırdı. Çinli e-ticaret siteleri de stoklarındaki tabletleri resmi fiyatlarda daha yükseğe satmaya başladı.

Apple, iPad üretimi için Çin’de iki farklı tedarikçiyle çalışıyor. Giriş segmentinde tabletlerin büyü kısmı Compal, iPad Pro gibi üst seri cihazlar Foxconn tarafından üretiliyor. Digitimes’ın haberine göre, her iki tesis de yüzde 30 kapasiteyle çalışıyor.

Apple koronavirüs salgını nedeniyle 2020 mali yılının ikinci çeyreğinde kendisine koyduğu hedeflere ulaşamayabileceği konusunda yatırımcılarını daha önce uyarmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap