SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Katlanabilir telefon pazarının lideri belli oldu!

Katlanabilir telefon pazarının lideri belli oldu!

17 Aralık 2021 Cuma - 20:28




Katlanabilir telefon pazarı gittikçe yaygınlaşıyor. Sektöre Samsung bir süredir hakim olsa da Çin pazarındaki veriler farklı bir senaryo sundu.





Katlanabilir cihazlar artık halkın gözünde sıradan hale gelmeye başladı. Artık her zamankinden daha yaygınlar ve herkes bu son moda telefonlara ilgili. Hal böyle olunca, Oppo'nun bu hafta Oppo Find N'yi duyurmasıyla her telefon üreticisinin ilk katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmek için acele etmesi şaşırtıcı değil.

Katlanabilir telefon pazarının liderli belli oldu!

huawei p50

Mevcut küresel katlanabilir pazara yalnızca Samsung hakim olsa da, Çin katlanabilir pazarı farklı bir hikaye anlatıyor. Çin pazarı özellikle iki büyük telefon üreticisine sahip: Huawei ve Samsung. Huawei Çin'deki katlanabilir pazarın %64,0'ını elinde tutuyor, yani %50'den fazla. iResearch China tarafından 17 Aralık'ta yayınlanan bir rapor, Huawei'nin 2021 boyunca Çin katlanabilir pazarında %64'lük bir pazar payı elde ettiğini ortaya koydu. Huawei, ABD yaptırımlarından önce geçen yıllarda Çin geleneksel akıllı telefon pazarında hakim olduğundaki zirveyi bile aştı.

iResearch China ayrıca, Huawei'nin 23 Aralık 2021'de düzenlediği Huawei Winter Flagship Keynote etkinliğinde Huawei P50 Pocket ile ilgili duyurusuna paralel olarak kapaklı katlanabilirlere artan bir talep olduğunu ortaya koydu. Tüketiciler, satın almak için en iyi kapaklı katlanabilir cihazları seçiyor.

Öte yandan, iResearch China, tüketicilerin satın aldıkları markanın itibarının yanı sıra teknik özelliklere ve özelliklere daha fazla odaklandıklarını ortaya koyuyor.


Samsung Galaxy Z Flip3'ün en önemli çekici satış noktalarından birinin modaya uygun pastel renkli tasarımı olduğu ve modaya uygun tasarımının kardeşi Samsung Galaxy Z Fold3'e göre bir özelliği olduğu tartışılmaz. Huawei'nin zaten katlanabilir amiral gemisi Huawei Mate X2'ye sahip olmasına rağmen, gelecek hafta Huawei P50 Pocket ile katlanabilir ilk kapaklı amiral gemisi ile Z Flip3'ün başarısını yeniden yaratmak istiyorlar. Huawei P50 Pocket, 23 Aralık Çarşamba günü duyurulacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap