SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > İşte en çok para kazanan Youtuberlar

İşte en çok para kazanan Youtuberlar

18 Mayıs 2020 Pazartesi - 16:37




Sosyal paylaşım sitesi Youtube’da içerik üreterek para kazananların sayısı her geçen gün artıyor.  Youtube’da videoları milyonlarca kişinin izlediği isimler bundan oldukça yüksek paralar kazanıyor.





Youtube'da içerik üreterek para kazanan kişi sayısı oldukça fazla. Fakat bu işi çok önceden beri yapan ve bu işten ciddi paralar kazanan insanların sayısı az. Milliyet gazetesinin haberine göre, işte en çok para kazanan youtuberlar:

ORKUN IŞITMAK

Orkun Işıtmak 2011 yılında kurduğu YouTube kanalını tamamen eğlence ve eğlendirme amacıyla açtığını söylüyor. Fakat Youtube’da en çok başarı elde eden isimlerden bir tanesi. Hemen hemen her tarzda video çeken Orkun Işıtmak, YouTube’dan ciddi paralar kazanıyor.

ENES BATUR

Ne yaparsa yapsın bir şekliyle gündemde olmayı başarıyor Enes Batur. Rakiplerine meydan okuyor, şakalar yapıyor, oyun videoları ve parodiler çekiyor. Youtube ile çıktığı yolda aynı durağan kalmayan Enes Batur, film çekerek de kitlesini daha da kemikleştirdi. Türkiye’nin en çok takip edilen kanalı olan Batur’un da çok fazla gelire sahip olduğunu söyleyebiliriz.

DANLA BİLİC

Danla Bilic, tam bir fenomen. Makyaj videoları çekiyor ve bunu belli temalar üzerinden yaptığı için özellikle dikkat çeken bir isim. Birçok makyaj firmasının ürününü tanıttığı için oradan da para kazanıyor. Zaten artık onu tanımayan da yok. Şu sıralar yakın arkadaşı Cemal Can’ı da Survivor’da görüyoruz.

BARIŞ ÖZCAN

Çektiği videolarla bizleri bilgilendiren ama sıkmayan, yeni bir şeyler fark edebilmek için onun videolar yayınlamasını beklediğimiz bir isim Barış Özcan. Çok da güzel ve nitelikli içerikler üretiyor. Tabii ki karşılığını da alıyor. Farklı yaklaşımı, farklı kurgulama teknikleri ve enteresan konularıyla oldukça popüler bir isim Barış Özcan.

RUHİ ÇENET

Ruhi Çenet, uzun zamandan beri YouTube’da içerik üretiyor. 17 yaşında Hindistan’a taşınmak zorunda kalan ve 5 sene orada okuyan Ruhi Çenet, entelektüel ve çok gezmiş bir Youtuber. Videolarında imkânsız sorulara cevap arıyor ve ilginç bilgiler paylaşıyor. Kendine özgün anlatımı ve ses tonuyla dikkat çekiyor.

DUYGU ÖZARSLAN

Kullandığı bir cümleyle gündem olan ve hali, tavrı ve hareketleriyle de bir şekilde gündem olmayı başarabilen biri Duygu Özaslan. O da içerik üretmeye makyaj videolarıyla başlamıştı. Fakat o da gittikçe tanınırlığını arttırdı ve bu işten ciddi para kazanmaya başladı.

BERKCAN GÜVEN

Berkcan Güven de erken yaşta YouTube’a içerik üretmeye başlayanlardan. Öyle ki bir zaman sonra en çok takip edilen YouTuberlar arasına girmeyi başarmış biri. Farklı içerikleri, beklenmedik anda beklenmedik kişilerle içerik üretmesi, onu başarılı kılıyor.

REYNMEN

Reynmen de Youtube’da video üretmek ile kalmadı. Bir süre sonra şarkılarıyla da tanınmaya başladı ve gittikçe popülerliğini arttırdı. Zaman zaman yaptığı hareketlerde eleştiri alsa da maddi durumu Youtuberlar arasında oldukça iddialı.

MERYEM CAN

YouTuberlar arasındaki erkek egemenliğini bozan birkaç başarılı kadından birisi Meryem Can. Kendin Yap, Tiplemeler, Alışveriş ve Karşılaştırma temalı videolar çekiyor. Neşeli ve heyecanlı anlatımı birçok kişiye sempatik geliyor ve bu da Meryem Can’a her geçen gün daha fazla takipçi kazandırıyor.

BURAK ŞAHİN

1996 doğumlu olan Burak Şahin de eski YouTuberlar’dan. Sadece oyun çekiyor ama alanında çok başarılı ve oyun ilginizi çekmiyor olsa bile videoları kendini izlettiriyor. Bilgisayar oyunlarının yanı sıra, sanal gerçeklik gözlüğüyle çektiği videoları paylaşıyor. Bugüne kadar çıkmış ve merak edilen çoğu oyunu bitirmiş olan Burak, her bölümü mutlaka çekip takipçileriyle paylaşıyor.
Kaynak Yeniçağ: İşte en çok para kazanan Youtuberlar

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap