SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > İşte Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri

İşte Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi modelleri

28 Aralık 2019 Cumartesi - 15:32




Çinli teknoloji firması Xiaomi, akıllı telefonlarda çalışmalarına son sürat devam ediyor. Android 10 güncellemesi alacağı belli olan Xiaomi telefon modelleri bunun bir göstergesi.





Yaklaşan ürün yazılımının kaynak kodunda, ilerleyen dönemlerde Android 10 güncellemesi alacak olan Xiaomi modelleri bulundu.

Android 10 güncellemesi alacak Xiaomi telefonları açıklandı!

Halihazırda Android 10 için güncelleme alan çok fazla Xiaomi telefonu mevcut değil. Ancak XDA Developers topluluğunun üyeleri sayesinde, hangi şirket telefonlarının yakında Android 10’a güncelleneceği ortaya çıktı.

Hatırlarsınız ki; Çinli teknoloji firması Xiaomi, geçtiğimiz günlerde MIUI 11 güncellemesini telefonlara dağıtmaya başlamıştı. Çin ve Avrupa’da istediği satış rakamlarına ulaşmayı başaran şirket, şimdi ise Android 10 güncellemesini alacak telefonlarını paylaşarak bu pazardaki istikrarını bizlere göstermiş oldu.

Android 10 güncellemesi ile birçok hatanın giderileceği ve güvenlik konusunda eksik kalan kısımlarının da tamamlanması planlanıyor. Ayrıca yeni sürüm ile pil performansının artması planlanırken karanlık modun geliştirilmesi hedefleniyor. 

İşte Android 10 güncellemesini alacak Xiaomi modelleri:

  • Mi 8 Explorer Edition
  • Xiaomi Mi MIX 2S
  • Mi MIX 3
  • Mi 8
  • Mi 8 Pro
  • Pocophone F1

Android 10 güncellemesi alacak modeller elbette bunlarla sınırlı değil, ancak bu modellerin Android 10 güncellemesi alacağı kesinleşmiş durumda. Ayrıca Redmi Note 7 ve Redmi Note 8 ailesinin de Android 10 güncellemesi alması bekleniyor. Güncellemenin yaklaşık olarak 2 ila 2.5 GB boyutunda olması bekleniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap