SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iPhone fiyatları değişiyor!

iPhone fiyatları değişiyor!

20 Şubat 2020 Perşembe - 10:46




Apple düğmeye basıyor, iPhone fiyatları tamamen değişiyor. Peki kullanıcılar bu fiyat değişikliğine sevinecek mi dersiniz?





Korona virüs salgını teknoloji piyasasını da vuruyor. Çin'de ağırlıklı üretim yapan Apple'ın iPhone üretiminde sıkıntılar yaşamaya başlaması maliyetleri hızla artırıyor.
 
Sektöre yakın kaynaklar Çin fabrikalarındaki iPhone üretim programında gecikme yaşandığını söylüyor. Gelen bilgiler, Apple tedarikçilerinin şu aşamada %30 ila %50 kapasiteyle çalıştığı yönünde.
Apple kısa bir süre önce, Çin'deki koronavirüs salgınının iPhone sevkiyatlarını olumsuz etkilemesi nedeniyle, Mart çeyreğinde ciro hedefine ulaşmayı beklemediğini açıklamıştı.
 



Telefonların gizli kalan sıra dışı özellikleri
 
Whatsapp'ta yazışırken Space yani Boşluk tuşuna uzun süre basılı tutmayı hiç denediniz mi? Çok işinize yarayacak bir özellik içinde gizli
 
Önce Whatsapp veya iMessage'ı açın; ardından yazdığınız ama henüz göndermediğiniz metin ekrandayken Space tuşuna dokunun. Klavyeden her şey silinecek ve siz dokunmaya devam ettiğiniz sürece imleci yazdığınız metnin herhangi bir yerine kolayca kaydırabileceksiniz!



 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap