SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iPhone 9 seri üretime geçiyor

iPhone 9 seri üretime geçiyor

02 Şubat 2020 Pazar - 16:40




İddialara göre Apple’ın uygun fiyatlı modeli iPhone 9 nihayet seri üretime geçiyor.





Uzun bir süredir Apple’ın uygun fiyatlı yeni bir iPhone modeli üzerinde çalıştığına dair söylentiler duyuyoruz. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl Cupertino merkezli şirketin iPhone SE2 modelini tanıtacağına dair bazı beklentiler vardı. Nitekim bu beklentiler karşılık bulmadı.

iPhone 9 seri üretime geçiyor

Fakat bu yıl, hatta önümüzdeki Mart ayında iPhone 9’un raflardaki yerini almasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk etapta 30 milyon iPhone 9 üretilecek

Çin kaynaklı bazı raporlara göre, Apple’ın uygun fiyatlı yeni iPhone modeli Şubat ayının sonlarına doğru seri üretime geçecek. Hali hazırda test aşamasında olan modelin ilk etapta 30 milyon üretileceği belirtiliyor.

Bir diğer önemli iddia da telefonun fiyatı hakkında. Aynı kaynaklar iPhone 9 fiyatının 3000 CNY (yaklaşık olarak 432 dolar) olacağını söylüyor.

Hatırlanacağı üzere iPhone SE 399 dolarlık bir etiketle satışa sunulmuştu. Dolayısıyla iPhone 9’un da 450 dolar civarında bir etikete sahip olması makul karşılanabilir.


Öte yandan telefonun özellikleri hala kesinleşmiş değil. Fakat genel kanı Apple’ın iPhone 9 modelinde A13 Bionic yonga setini kullanacağı yönünde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap