SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > İPhone 7'yi satışa sunuldu!

İPhone 7'yi satışa sunuldu!

14 Ekim 2016 Cuma - 16:49




Türkiye'de satışa sunulması merakla beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı Türk Telekom bugün avantajlı tarifelerle satışa sunduğunu açıkladı.





Türk Telekom yaptığı yazılı bir açıklama ile iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı Bağdat Caddesi'nde bulunan mağazasında düzenlediği etkinlikle satışa sunduğunu açıkladı.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Telekom müşterileri telefonlara mobil, ev telefonu ya da evde internet faturalarına ek olarak 24 ve 36 ay taksit seçenekleriyle sahip olabilecekler.

"SEKTÖR LİDERİYİZ"

Açıklamada görüşlerine yer verilen  Türk Telekom Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, akıllı telefon penetrasyonunda sektör lideri olduklarını belirterek, "Türkiye'nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak, müşterilerimizi en yeni akıllı cihazlarla Türk Telekom mağazalarında buluşturmaya devam ediyoruz. Teknoloji tutkunu kullanıcıların merakla beklediği iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ı avantajlı tarifelerle satışa sunduk. Türk Telekom mağazalarından iPhone 7 ve iPhone 7 Plus satın alan kullanıcılar, hız, kapasite ve kalite açısından Türkiye'nin en iyi 4.5G deneyiminin de tadını çıkaracaklar." ifadelerini kullandı.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap