SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iPhone 7 Plus üç adet kamerayla geliyor!

iPhone 7 Plus üç adet kamerayla geliyor!

23 Mayıs 2016 Pazartesi - 14:33




iPhone 7 ve 7 Plus hakkında sızdırılan bilgiler ver görüntüler gelmeye devam ediyor. İşte iPhone 7 hakkında yayınlanan son fotoğraflar.





iPhone 7 Plus hakkında, bir önceki modele göre büyük farklar ortaya koyabilecekler detaylar paylaşıldı. Buna göre Apple tarafından geliştirilmesine ve üretime hazır hale getirilmesi için yapılan çalışmalara devam edilen iPhone 7 ve 7 Plus, 2 arka, bir ön olmak üzere üç kamera ile karşımıza çıkacak.

Hafta içinde ortaya atılan iddialara ve sızdırılan görüntülere göre telefonun 4.7 inçli versiyonunda lazer algılayıcılar ile otomatik odaklanma yapabilecek olan iPhone cihazlar iki ön kamera ile hayranlarını şaşırtmayı planlıyor.

256 GB HAFIZA

Ortaya atılan bir diğer iddia ise en az çift kamera kadar dikkat çeker nitelikte. Söylentilere göre yeni iPhone'da 128 GB yerine 256 GB'lık seçenek bulunacak. 128 GB verisyonunun tamaen ortadan kalkacağı iddia edilirken 16 ve 64'lük versiyonların üretimine de devam edilecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap