SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > iOS 13 geliyor! Yüklediğiniz anda her şey değişece

iOS 13 geliyor! Yüklediğiniz anda her şey değişece

12 Mart 2019 Salı - 13:50




ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın üzerinde yoğun mesai harcadığı iOS 13 nihayet geliyor. Gelecek iOS sürümünde bir takım yeni özellik ve arayüz gün





Apple'ın Haziran ayındaki WWDC 19 etkinliğinde tanıtacağı iOS 13 sürümü için heyecan had safhada.

Cupertinolu teknoloji devi Haziran ayında düzenleyeceği Worldwide Developers Conference etkinliğinde yeni yazılımlarını tanıtacak. Bu yazılımlar arasında en çok merak edileni şüphesiz ki iOS 13. iOS 12 güncellemesi ile sadece iOS 11'deki hataları düzeltmeye odaklanan Apple, artık bu yıl bir yenilik sunması gerekiyor. Bu yenilikler arasında en çok beklenenler arasında ise sistem ara yüzünde kullanılacak olan karanlık mod geliyor.

iOS 13, iPhone ve iPad'leri çok daha verimli cihazlar haline getirecek. Apple'ın üzerinde özenle durduğu 'yavaşlık' konusunda Apple'ın bir hamle yapması zaten uzun zamandır bekleniyordu. iOS 13'ün yüklendiği iPad'lerde yepyeni bir arayüz olacak. Henüz internete sızan bir görsel yok; ancak bugün iPad'lerde gördüğümüz arayüzden çok daha farklı bir görüntü bizi karşılayacak ve bu görüntü sadece iPad'lere özel olacak.

iOS 13'le birlikte beklenen bir diğer önemli yenilik ise gece modu. Bilindiği üzere pek çok uygulama kendi çapında gece moduna geçiş yapmaya başladı. Hem enerji tasarrufu sağlayan hem de bu sayede telefonların batarya ömrünü uzatan gece modu, ayrıca gözleri de daha az yorduğundan karanlıkta kullanımı da daha kolay bir hale getiriyor. iOS 13'ün tam bu noktada menüsünü tamamen gece moduna geçebilme opsiyonunu kullanıcılarına tanıyacağı konuşuluyor. Zaten bildiğiniz üzere MacOS işletim sisteminin son sürümüyle Mac'lere gece modu halihazırda sunulmuş durumda. Şimdi ise sıra iOS 13'te!

Yeni güncelleme ile birlikte yeni Animoji'ler, geliştirilmiş sağlık özellikleri başta olmak üzere pek çok yenilikle de karşılaşacağız.


Haberin Alındığı Kaynak URL» www.teknolojioku.com

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap