SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram'dan yeni tasarım

Instagram'dan yeni tasarım

28 Nisan 2016 Perşembe - 13:18




Instagram tasarım değiştiriyor...





Tasarım anlamında büyük yenilikler yapması beklenen Instagram’in yeni görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. Siyah – beyaz tonların hakim olduğu görülen yeni tasarım bazı kullanıcılar tarafından test ediliyor. Instagram yeni hali herkes tarafından merak ediliyordu. Bazı kullanıcılara sunulan test aşamasında ilk yorumlar olumlu olarak geldi. Genel olarak içeriğin ön planda tutuldu ve programsal yanların da daha geride tutulması kullanıcıları memnun etmiş gibi görünüyor.

Kullanılmakta olan mavi/füme renk hakimiyetinden vazgeçerek siyah/beyaz tasarıma geçiş yapılıyor. Instagram görsel açıdan şimdikine kıyasla çok daha ‘amaca dönük’ bir çizgide olacak. Yani içeriğin öne çıkarılırken; araç çubukları, simgeler vb. gibi tali unsurlar ise arka planda sadece gerektiğinde kullanılacak şekilde dizayn edilmesi söz konusu. Şimdilik belirli bir beta kullanıcı kitlesiyle test aşamasında olan yeni tasarımın ne zaman yaygın olarak kullanıma sunulacağı henüz belli değil…

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap