SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram yine mi çöktü!

Instagram yine mi çöktü!

08 Ekim 2021 Cuma - 23:31




Sosyal medya platformu Instagram, 4 Ekim'de yaşanan 'büyük sosyal medya çöküşü' sonrası yine bir erişim sorunu yaşıyor. Instagram'da akış yenileyemeyen bazı kullanıcılar erişim sorunu ile karşılaşıyorlar. Son olarak Facebook hizmetlerine erişim sorunu yaşandığını duyurdu.





Kullanıcıların bildirimleri üzerine web sitelerindeki çökme gibi sorunlara ilişkin anlık bilgiler sağlayan 'Down Detector'e göre Instagram'da Erişim Sorunu saat 21.29'da başladı.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?
Popüler sosyal medya uygulaması Instagram'ı kullanan bazı kullanıcılar akış yenileme sorunuyla karşı karşıya kaldı. Akışlarında yenileme yapmayı deneyen kullanıcılar "Akış yenilenemedi" uyarısıyla karşılaştı. Konuyla ilgili Facebook ve Instagram tarafından Twitter üzerinden açıklama geldi.

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA
Yaşanan problemin ardından Facebook, resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak "Bazı kişilerin uygulamalarımıza ve ürünlerimize erişmekte sorun yaşadığının farkındayız. İşleri olabildiğince çabuk normale döndürmek için çalışıyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz." ifadelerini kullandı.

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA
Instagram ise yaptığı açıklamada "Bazılarınızın şu anda Instagram'ı kullanırken bazı sorunlar yaşıyor olabileceğini biliyoruz. Çok üzgünüz ve düzeltmek için mümkün olduğunca çabuk çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

6 SAATLİK KESİNTİ YAŞANMIŞTI


Sosyal Medya platformları Instagram, Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp 4 Ekim'de 6 saat süren bir erişim sorunu yaşamıştı. Facebook'tan kesinti ile ilgili yapılan resmi açıklamada 'Şu anda açıklığa kavuşturmak istiyoruz, bu kesintinin temel nedeninin hatalı bir yapılandırma değişikliği olduğuna inanıyoruz' sözlerine yer verilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap