SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram Hikayeler özelliği güncellendi!

Instagram Hikayeler özelliği güncellendi!

09 Kasım 2017 Perşembe - 13:36




Instagram’ın en beğenilen ve en çok kullanılan özelliği Hikayeler güncellendi. Son 24 saat içerisinde çekilen fotoğrafların yüklendiği bölüme artık bi





Instagram sonunda 24 saat limitini kaldırdı. Hikayeler özelliği yeni güncellemeyle beraber son bir haftadaki fotoğraf ve videolarınızı ekleyebileceksiniz.Hikayeler bölümüne aslında eski tarihli fotoğrafları yüklemenin farklı yöntemleri vardı. Ekran görüntüsü almak veya tarihi düzenleyerek eklenebiliyordu. Bu şekilde daha kolay bir hale geldi denilebilir. Instagram Hikayeler için yapılan bu güncelleme aslında sembolik bir hareket. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında piyasaya sunulduğundan beri gerçek zamanlı ve kişisel bir zaman çizelgesi deneyimi yaşatıyordu. Bu özellik aslında Snapchat’ten birebir ismiyle beraber kopyalandı denilebilir. Hatta bazı Instagram Hikayelerinde, Snapchat’te çekilen fotoğraflar bile paylaşılıyor.Eski tarihli fotoğraf ve videolar kullanılarak daha güzel Hikayeler kurgulanabilecek. Yeni güncelleme kullanıcılara daha iyi bir deneyim yaşatacak gibi görünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap