SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?

Instagram hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?

25 Ocak 2022 Salı - 13:21




Instagram hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi ya da geçici olarak nasıl kapatacağınızı bu yazımızda basit adımlarla anlatıyoruz.





Instagram hesabınızı dilediğiniz taktirde silebilmeniz mümkün. Ancak hesabınızı sildiğinizde, profiliniz, fotoğraflarınız, videolarınız, yorumlarınız, beğenmeleriniz ve takipçileriniz kalıcı olarak silindiğini belirtelim. Bunun yerine, biraz ara vererek hesabınızı geçici olarak kapatmayı da tercih edebilirsiniz. Bu içeriğimizde bu işlemleri nasıl yapacağınızı adım adım anlatıyoruz.

Instagram hesabımı kalıcı olarak nasıl silerim?

Instagram hesabınızı farklı nedenlerden dolayı geçici olarak kapatmak ya da kalıcı olarak silmek isteyebilirsiniz. Bu bazen bir sınava hazırlanma sürecinden kaynaklı, ya da rahatsız olduğunuz, istemediğiniz kişilerden gizlenmek için uygulamak zorunda hissettiğiniz bir adım olabilir. Tabi bu sadece örneklerden birkaçı. Biz de Teknolojioku olarak, Instagram hesabınızı kalıcı olarak nasıl sileceğinizi ya da geçici olarak nasıl kapatacağınızı basit adımlarla anlatacağız.

Instagram hesabınızı geçici olarak kapatmak için uygulamanız gereken adımlar

  • Bir bilgisayardan instagram.com'a giriş yapın. Instagram hesabınızı Instagram uygulamasının içinden geçici olarak kapatamazsınız.

  • Sağ üst köşedeki profil resminize ve Profil'e ve ardından Profili Düzenle'ye tıklayın.


  • Ekranda aşağıya inin, sağ alttaki Hesabımı geçici olarak kapat'a tıklayın.

  • Hesabını neden kapatıyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kapatma seçeneği, sadece menüden bir sebep seçip şifrenizi girdiğinizde görünür.

  • Hesabı Geçici Olarak Kapat'a tıklayın.

Instagram hesabınızı kalıcı olarak kapatmak için uygulamanız gereken adımlar

  • Bir mobil tarayıcı veya bilgisayardan Hesabını Sil sayfasına gidin. Instagram internet sitesine giriş yapmadıysanız öncelikle giriş yapmanız istenir. Hesabınızı Instagram uygulamasının içinden silemezsiniz.

  • Hesabını neden siliyorsun? sorusunun yanındaki açılır menüden bir seçim yapın ve şifrenizi tekrar girin. Hesabınızı kalıcı olarak silme seçeneği, sadece menüden bir neden seçtiğinizde görünür.


  • [Kullanıcı adı]'nı sil'e tıklayın veya dokunun.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap