SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram Gizli Hikaye İzleme ve Video İndirme Sitesi

Instagram Gizli Hikaye İzleme ve Video İndirme Sitesi

27 Mayıs 2020 Çarşamba - 10:37




Instagram mobil uygulama ve sitesi üzerinden paylaşım yapılabilen story (hikaye) içerikleri henüz indirilme özelliğini desteklemiyor. Instagram resmi uygulaması üzerinden kendi kişisel hesabınızla Instagram hikayelerini izleyebiliyorsunuz ancak indirme yapmak henüz mümkün değil. Instagram hikaye ve video indirmek için sizinle uygun web araçlarını paylaşacağız.





Instagram tarafından bu engeli aşmak ve instagram hikayeleri indirme işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirmek ise aslında çok basit. Yapılması gereken tek şey sadece adım adım yönergeleri takip ederek kullanışlı bir şekilde yararlanmak.



STORİES WATCH INSTAGRAM GİZLİ HİKAYE İNDİRME YÖNTEMİ

Stories Watch Instagram kullanıcılarının story içeriklerini izleme, paylaşma ve indirme imkanı sunan bir internet sitesidir. İnternet sitesinin resmi yayın dili İngilizcedir. Dünyanın her yerinden erişim imkanı sunan internet sitesi hikayeleri cep telefonu veya bilgisayara kolayca indirmeye olanak tanır. Üstelik bu işlemi gerçekleştiren takipçinin kullanıcı bilgilerini ise karşı tarafa bildirmez.

**Önce sitenin resmi sayfası www.storieswatch.com tıklayın.

**Ana sayfada yer alan arama kutusuna hikayesini indireceğiniz ya da gizlice izlemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın. Profile giriş yapıp son 24 saatte paylaşılan hikayeleri gizlice izleyin.

**Instagram hikayesinin hemen sağ altında yer alan Download butonuna tıklayarak hikayeyi indirmeye başlayabilirsiniz.

**Sadece 3 adımlık işlemle anonim kalarak instagram hikaye indirme olanağı elde etmiş olacaksınız. Bu işlem sayesinde karşı tarafa bildirim ulaştırılmadan hikaye paylaşımlarına ulaşma olanağı sizi bekliyor olacaktır.

İNTERNETTEN PROGRAMSIZ INSTAGRAM STORY İNDİRME

İnternet sitesi üzerinden program kurulumu yapmaya gerek kalmadan story paylaşımları indirebileceksiniz. Tamamıyla ücretsiz olarak hazırlanmış internet sitesi bilgisayardan ya da akıllı cihazlardan erişime açık. Güvenilir alt yapısı sayesinde kişisel verileriniz ele geçirilmez ya da cihazınıza virüs, trojan ve benzeri casus yazılımlar bulaştırılmaz.

Program ya da eklenti değildir. Sade tasarımla oluşturulmuş İngilizce bir sitedir. İnternet sitesinin amacı mobil uygulama tarafından desteklenmeyen hikâye paylaşımlarının indirilmesini sağlamak. Bunu hem paylaşan kişinin kendisi yapabilir hem de takipçiler de gerçekleştirebilir. Anonim olarak indirme işlemi gerçekleştirdiğiniz için download işlemi karşı tarafa kesinlikle bildirim yollamaz.

INSTAGRAM VİDEO VE FOTOĞRAF NASIL İNDİRİLİR?

Instagram üzerinden milyonlarca kullanıcı hikaye (story) paylaşımları ile birlikte hala gönderi olarak video ve fotoğraf paylaşımlarına devam etmektedir. Instagram gerçekleştirdiği yeniliklerle kullanıcıların daha eğlenceli vakit geçirmesini daha fazla medya video ve fotoğraf paylaşıp diğer kullanıcılarla olan etkileşimi artırmayı hedefliyor.

Sizlere hikaye indirme ve gizlice izlemenin dışında Instagram’daki video paylaşımlarını ve fotoğrafları nasıl HD kalitede indirebileceğinizi yine adım adım anlatmak istiyoruz. Bu işlem için Instagram Web Viewer sitesini kullanmalısınız.

**İlk olarak www.viewerig.com adresine giriş yapın.

**Instagram video ya da fotoğrafını indirmek istediğiniz kişinin adını arama çubuğunda aratın ve doğru profili seçin.

**Instagram profilinin içindeki video ve fotoğraflara tıklayın, indirmek için alt kısımda bulunan yeşil Download (indir) butonuna dokunun.

**Yukarıdaki 3 adım sayesinde güvenli şekilde Android, iOS ve PC’ye Instagram video ve fotoğraflarını hızlıca indirebilirsiniz.

TELEFONA PROGRAMSIZ INSTAGRAM STORY VE VİDEO İNDİRME

Stories Watch sitesi masaüstü işletim sistemlerini desteklediği gibi instagram hikayeleri indirme için akıllı cep telefonlarını da destekler. Programa ihtiyaç duymadan takipçisi olduğunuz kişinin yaptığı paylaşımları kolayca indirmenize imkan tanımaktadır. Oldukça sade bir tasarıma sahip olduğundan dolayı kafanızı kurcalamayan özelliğiyle indirme işlemini hızlıca gerçekleştirebilir hatta paylaşabilirsiniz.

Ücretsiz özellik olduğu için hiçbir ücret talep etmez. Kimliğinizi tamamen gizli tuttuğu için de indirme işlemiyle birlikte kişisel bilgilerinizi story paylaşımı yapan kullanıcıya iletmez. Oysa ekran görüntüsü almanız durumunda Instagram tarafından paylaşımda bulunan tarafa kesinlikle bildirim ulaştırılır ve kullanıcı bilgileriniz karşı tarafça görünür.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap