SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor?

Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor?

28 Kasım 2019 Perşembe - 21:09




Instagram kullanıcılarına kötü haber... Dünyaca ünlü fotoğraf ve video paylaşım platformu Instagram'da erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar çeşitli sosyal medya platformlarında Instagram'daki sorunun detaylarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...





Instagram'ın çöküp çökmediği yönündeki sorular bugün sosyal paylaşım sitesine erişmek isteyen ancak bunu başaramayan kullanıcıların araştırdığı konu oldu. Peki Instagram çöktü mü?

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 

nstagram'a erişim sağlayamayan kullanıcılar meraklı arayışı sürdürüyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da kullanıclar artık erişim konusunda sorunlar yaşıyor. Uygulamaya mobilden girmeye çalışan kullanıcılar akış yenilenemiyor uyarısıyla karşılaşıyor.

Instagram'a, TSİ 17:30 sularından itibaren erişim sorunu yaşanıyor.

WEB'TE DE BENZER SORUN VAR

Uygulamaya web üzerinden girmeye çalışan kullanıcıların büyük bir kısmı 'Oops, an error occurred.' hatası ile karşılaştı.

Hatta bazı kullanıcılar da bu bölüm de görünmezken, Instagram’ın hiçbir hizmeti kullanılamadı.

Erişim sorununun teknik bir aksaklıktan kaynaklandığı sanılırken, Instagram'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap