SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Huawei MatePad Pro tanıtım tarihi belli oldu!

Huawei MatePad Pro tanıtım tarihi belli oldu!

16 Kasım 2019 Cumartesi - 12:03




Huawei, yeni tablet modeli MatePad Pro ile tabletin lider markalarının tahtını sallamaya hazırlanıyor.





Huawei CEO’su Richard Yu‘nun, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yaptığı bir paylaşım, bir süredir hakkında sızıntı bilgiler dolaşan Huawei MatePad Pro tabletin tanıtım tarihi ile ilgili olarak önemli bir ipucu veriyor.

Huawei MatePad Pro tanıtım tarihi belli oldu!

Bilindiği üzere tablet dünyasında liderliği Apple ve Samsung göğüslüyor, ancak diğer firmaların da bu alandaki yatırımları hız kesmeye devam ediyor. Apple ve Samsung'a bu alanda rakip olmak için çalışmalarına hız kesmeyen Huawei’nin MatePad Pro’su da bu yatırımların bir parçası.


 

Huawei CEO’su Richard Yu‘nun, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yaptığı paylaşımında MatePad Pro’nun ismi doğrudan geçmiyor. Richard Yu, sadece 25 Kasım’da Çin’in Şanghay şehrinde düzenlenecek etkinlikte Mate serisine yeni ürünlerin ekleneceğini belirtiyor. Bu cihazlardan birinin de bir süredir gündemde olan MatePad Pro olduğu tahmin ediliyor.

Kısa süre önce Çin’de 3C sertifikası alan tabletin 40W şarj desteğine sahip olacağı ve Mate 30 serisinde gördüğümüz Kirin 990 işlemciden güç alacağı biliniyor. 8 GB RAM ile gelecek olan tablet, kalem ve klavye desteği ile kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunacak. Ayrıca siyah, beyaz, turuncu ve yeşil olmak üzere dört renk seçeneği sunacak olan cihazda LED flaş ile güçlendirilen çift kamera da bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap