SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu

Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu

18 Şubat 2020 Salı - 11:48




Honor’ın orta segmente hitap eden uygun fiyatlı modeli ortaya çıktı. İşte Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı.





Huawei’nin yan kuruluşlarından biri olan Honor model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Orta segmentte sunduğu uygun fiyatlı modellerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çinli üretici, şu aralar Honor 9X Lite modeli üzerine yoğunlaşmış durumda.

Honor 9X Lite özellikleri ve fiyatı belli oldu

Önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenen Honor 9X Lite’ın özellikleri de belli oldu. Gücünü Huawei tarafından geliştirilen Kirin 710 yongasından alacak olan Honor 9X Lite sistemini 4GB RAM’le destekleyecek. 128GB’lık dahili depolama alanı bulunan telefon 3750 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryadan beslenecek.

160.4 x 76.6 x 7.8 mm ölçülerinde olan telefonda 6.5 inçlik FullView ekran yer alacak. Arka yüzünde dikey olarak konumlandırılmış AI destekli 48MP + 2MP ana kamera modülü yer alan modelin selfie kamerası ise 16MP.

Kutudan ilk çıktığında EMUI 9.0 destekli Android 9 ile çalışacak olan modelin önümüzdeki dönemde Android 10 güncellemesi alması da bekleniyor.

Peki Honor orta segmentteki yeni modeli için nasıl bir etiket belirledi? Şimdilik sadece Pakistan’da listelenen Honor 9X Lite fiyatı 207 dolar olarak belirlenmiş durumda. Dolayısıyla Avrupa fiyatı da bu civarlarda olacaktır. Honor 9X Lite Türkiye fiyatı ise muhtemelen 1500TL – 2000 TL bandında yer alabilir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Zira bu modelin ülkemize hiç gelmeme ihtimali de var.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap