SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Google Stadia destekleyen telefonlar açıklandı

Google Stadia destekleyen telefonlar açıklandı

17 Ekim 2019 Perşembe - 14:22




Made By Google 2019 etkinliğinde Pixel 4 ve Pixel 4 XL modellerinin tanıtımını gerçekleştiren Google aynı zamanda Google Stadia için önemli bilgiler paylaştı. Bu bilgilerin başında servisin 19 Kasım‘da kullanıma sunulacak olması geliyor.





 

Teknoloji devinin yeni amiral gemileri Pixel 4 ve Pixel 4 XL, Google Stadia servisi ile zaten uyumlu. Ancak, geriye dönük uyumluluk sağlamayı da ihtimal etmeyen Google’dan Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri için sevindirici haber geldi.

Google Stadia destekleyen telefonlar: Pixel serisi ile sınırlı!

Stadia kullanılabilirliği ve gereksinimleri” sayfasını sessizce güncelleyen Google, Pixel 2 ve Pixel 4‘ü uyumlu cihazlar arasına ekledi. Tabi, bu modellerin eklenmesiyle arada kalan Pixel 3 ve Pixel 3a’da listede kendine yer buldu.

Google bu hizmetten yararlanmak için telefonda yer alması gereken minimum donanımı açıklamadı. Ancak, Stadia desteğinin 2017 yılında kullanıcılar ile buluşan Pixel 2 modeline geliyor olması oldukça sevindirici bir gelişme.

Cihazın özelliklerini kısaca hatırlamak gerekirse: Pixel 2 modelinde 5 inç büyüklüğünde Full HD, Pixel 2 XL modelinde ise 6 inç büyüklüğünde 1440 x 2880 piksel çözünürlük sunan bir ekran yer alıyor.

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.35 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Snapdragon 835 işlemciden güç alıyor. 4 GB RAM’in yer aldığı cihazlar, 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği ile geliyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap