SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Google, kendisini Doodle yaptı! İşte o detay

Google, kendisini Doodle yaptı! İşte o detay

27 Eylül 2019 Cuma - 12:52




Dünyaca ünlü arama motoru Google, 21. yaş gününe özel bir Doodle hazırladı. Google, kuruluşunun 21. yaş gününü kutlayarak kullanıcılarına gece yarısı bir sürpriz yaptı. Bugün Google anasayfasına giren vatandaşlar hazırlanan Doodle'ı gördükten sonra Google hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Google nedir, kurucusu kim?





Google anasayfasına giren vatandaşlar bugün bir sürprizle karşılaştı. Dünyanın en çok ziyaret edilen sayfası Google, doğum gününe özel anasayfasında bir doodle hazırladı. Özel günlerde hazırladığı doodle'lara yenisini ekleyen Google bu sefer kendi yaş gününü kutladı. Dünyaca popüler arama motoru Google, 21. yaşını kutluyor. Peki, Google nedir, zaman kuruldu? Google'ın kurucusu kim? diye merak edenler için yanıtı haberimizde..

GOOGLE KURUCUSU KİM?

Google ilk olarak 4 Eylül 1998'de özel bir şirket olarak, Larry Page ve Sergey Brin tarafından, Stanford Üniversitesi'nde doktora öğrencisi oldukları sırada kurulmuştur.

İkili, sık sık "Google Guys" olarak anılmaktadır. Dünyanın en büyük arama motorunun bugünkü değeri, yaklaşık 800 milyar dolar civarında. Şirket, aynı zamanda 75 milyar değerinde olan YouTube'un da sahibi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap