SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Google Haritalar konum kaydetme! Aşağıya Sabitle!

Google Haritalar konum kaydetme! Aşağıya Sabitle!

19 Aralık 2021 Pazar - 14:44




Kullanıcıların belirli konumları kaydetmesini sağlamak için Google Haritalar Aşağıya Sabitle özelliği hizmete giriyor. Artık her seferinde konum istemenize gerek yok.





Google, kullanıcıların deneyimini geliştirmek için navigasyon hizmetlerini sürekli olarak güncelliyor ve yükseltiyor. Her gün binlerce işletmenin Google'da listelenmesiyle, farklı konumlardaki verileri tam olarak karşılaştırmak zorlaşıyor. Bu nedenle, kullanıcıların seçilen konumları ve işletmeleri sayfanın altına yerleştirmelerini sağlayacak yeni bir özellik olan Google Haritalar Aşağıya Kaydet test ediliyor.

Google Haritalar Aşağıya Kaydet özelliği, araştırmacıların yerel listelere göz atmalarına ve daha sonraya kaydetmelerine yardımcı olacak, sabitlenmiş konumun ne kadar kalacağı veya ne zaman yok olacağı henüz belli değil.

Google Haritalar Aşağıya Kaydet!

Aşağıya Kaydet kısmına sabitlenmiş öğeler, Google Haritalar sayfasında gizlenecek ve üzerinde bir kapatma düğmesine de sahip olacak. Ancak, düğmenin akıllı telefonlara mı yoksa tabletlere mi geleceği yoksa Google Haritalar web sitesine özel mi kalacağı henüz netlik kazanmadı.


Bu aşağıya kaydet özelliği, kullanıcıların bir seyahati organize etmelerine yardımcı olmak için sayfanın altına çok sayıda yer kaydetmelerini sağlayacak. Kullanıcılar bu özelliği, yerel bir işletmeyi ve ilgilerini çeken birden fazla seçeneği sabitlemek ve daha sonra gitmeyi tercih ettikleri seçeneği araştırmak için de kullanabilecekler

Bu haftanın başlarında Google, kullanıcıların satın almak istedikleri belirli ürünlerdeki fiyat düşüşlerini bilmelerine yardımcı olmak için Chrome için 'Fiyatları Takip Et' özelliğini bile ekledi. Bu özellik, fiyat değişikliklerini görmek için portalları sık sık ziyaret etmeye veya sayfayı yenileme gereksinimini azaltıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap