SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Google basit görevlerle para kazandıracak

Google basit görevlerle para kazandıracak

24 Kasım 2020 Salı - 15:23




Google, Ödüllü Anketler uygulamasına benzer bir uygulama üzerinde çalışıyor. Bu uygulamada basit görevler yaparak para kazananılabilecek.





Google Ödüllü Anketler uygulaması, uzun süredir kullanıcıların Play Store kredileri karşılığında soruları ve anketleri yanıtlamasına izin veriyor. Google şimdi "akıllı telefonunuzda basit görevler yaparak para kazanmak" için Hindistan'da yeni bir uygulama deniyor. Google yapımı uygulamanın adı "Task Mate" ve bir tür Google Ödüllü Anketler'e benziyor, ancak biraz daha karmaşık.
Google basit görevlerle para kazanmak için bir uygulama geliştiriyor!

Temel olarak, Ödüllü Anketler, son satın alma işlemlerine veya Gmail, Google Asistan ve YouTube gibi son Google ürünlerinin kullanımına dayalı olarak pasif olarak soru soruyor. Bu soruları yanıtlamanız karşılığında, Play Store uygulamaları veya abonelikleri için kullanılabilecek Google Play kredisi ile ödüllendiriliyorsunuz.

Task Mate uygulaması, bunu bir adım daha ileri götürüyor ve kullanıcılardan, nakite çevrilebilecek bir ödül bakiyesi karşılığında daha ilgili görevleri gerçekleştirmelerini istiyor. Uygulamada "saha" görevleri ve "oturma" görevleri olacak. Oturma görevlerini oturduğunuz yerden yapabileceksiniz. Uygulama şu anda yalnızca Hindistan'da kullanılabiliyor ve görevler, yakındaki bir restoranın fotoğraflarını çekmekten, anket soruları sormaya ve İngilizceden Hintçeye çevirileri doğrulamaya kadar uzanıyor.
Doğru bir şekilde tamamladığınız görevler için size yerel para birimi cinsinden ödeme yapılacak. Şu anda uygulama Beta sürümünde ve yalnızca davet kodu olanlara açık. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap