SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı

Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı

05 Mart 2019 Salı - 20:39




Türkiye'de de merakla izlenen dizilerden biri olan Game of Thrones 8. sezon final fragmanı ile karşımıza çıkıyor.





Dizinin yayınlandığı HBO kanalının YouTube sayfasına yüklenen 8. sezon final fragmanında yeni sezonla ilgili birçok ipucu yer alıyor. Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran dizi dünya çapında milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor.

Game of Thrones 8. sezon fragmanı yayınlandı

Dizinin 8. sezon fragmanında dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı sorusuna da yanıt veriliyor. Açıklanan bilgiye göre Game of Thrones 8. sezon 14 Nisan 2019 tarihinde başlayacak. Yani dizinin yeni sezonunun başlamasına bir aydan biraz fazla bir vakit kaldı. 

Game of Thrones 8. sezon fragmanı

Dizinin yeni bölümünün uzun final fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz.

Yeni fragmanda final sezonuyla ilgili epey bilgi bulunuyor. Daenerys Targaryen'in ordusu ve ejderhalarıyla birlikte Winterfell'e ulaştığı anlar dikkat çeken noktalarından birisi. Cersei Lannister'ın yine bir takım kötü hinlikler peşinde olduğu görülüyor. Ayrıca önceki sezonların sevilen birçok karakteri de yeni görüntülerde kendilerini gösteriyor.

Daha önce açıklanan bilgilere göre Game of Thrones'un final sezonu sadece altı bölüm olacak. Ancak bu bölümlerin normal dizi bölümlerinden daha uzun olacağı da belirtiliyor. Yani normalde 40-50 dakika olması beklenen bölümler 70 ya da 80 dakika olacak. Yine de bu konuda resmi bir süre açıklamasının olmadığını belirtelim.


Peki siz yeni fragmanı nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap