SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Fcacebook’ta yeni uygulama

Fcacebook’ta yeni uygulama

16 Haziran 2015 Salı - 15:50




Facebook, fotoğraflarınızı organize etmenizi ve arkadaşlarınızla özel olarak paylaşmanızı sağlayan ayrı bir uygulamayı kullanıcılarının beğenisine sun





Facebook bünyesinde Creative Labs tarafından geliştirilen uygulama, farklı kişilerin çektiği fotoğrafları paylaşmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Normalde akıllı telefonun kendi yerleşik uygulamasıyla bir fotoğraf çeken kişi bunu e-posta ya da Whatsapp gibi mesajlaşma araçları aracılığıyla paylaşmak zorunda. Moments buradaki araç açığını iyi yakalamış ve tam da bu amaca yönelik olarak Moments uygulamasını geliştirmiş.Moments aracılığıyla birden fazla arkadaşınızı gruba ekleyebiliyor ve fotoğraflarınızı Moments’da paylaşabiliyorsunuz. Böylece herkesin birbirine farklı platformlardan fotoğraf göndermesi yerine tüm fotoğraflar Moments’da depolanıyor. Böylece örneğin tatildeyken sizin çekmediğiniz ancak size ait foroğraflara erişmeniz ve bunların gizli olarak paylaşılması mümkün.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap