SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Facebook'ta önemli değişiklik!

Facebook'ta önemli değişiklik!

24 Ekim 2018 Çarşamba - 09:52




Facebook Messenger'in şu an yayında olan halini, pek çok sebepten dolayı sevmiyor olabilirsiniz. Size iyi bir haberimiz var.





Facebook Messenger, tam bir yenilenmeye gidiyor. Facebook'un kullanımlarında son zamanlarda gittikçe artan bir düşüş söz konusu. Şirket başka yönlerde yaptığı atılımlar için buna karşı bazı önlemler de alıyor. Ancak yine de başka yerlere yaptığı ince ayarlar ile de Messenger'ın kullanımı arttırmaya yönelik bazı adımlar atıyor. Bu yeni uygulama sizleri de oldukça mutlu edebilir. Facebook Messenger 4, daha kolay gezinme, daha temiz tasarım ve daha fazlası vaadiyle çıkıyor. Sade tasarımı da artısı.
Bu yeniliklerden en önemlisi, dediğimiz gibi tasarım. Karmaşık ve yorucu bir tasarıma sahip olduğu düşüncesi, kullanıcılar tarafından sık sık Facebook'a bildirilmekteydi. Eski Messenger 9 farklı sekmeye sahipken, Facebook Messenger 4 bu sekme sayısını üçe kadar düşürmeyi başardı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap