SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Facebook olmadan Messenger kullanılamayacak!

Facebook olmadan Messenger kullanılamayacak!

29 Aralık 2019 Pazar - 16:38




Facebook hesabı olmayanlar artık Messenger servisini kullanamayacak.





Facebook hesabı olmayan kullanıcılarında kullanabildiği Messenger servisi, Facabook hesabı olmayan kullanıcılara kapatıldı.

Facebook olmadan Messenger kullanılamayacak!

Facebook'un mesajlaşma servisi olarak kullanılan ve oldukça popüler olan Messenger servisi bugüne kadar Facebook hesabı olmayanlar tarafından da kullanılabiliyordu. Fakat Facebook tarafından alınan bir kararla Messenger servisi için önemli bir gelişme yaşandı. Artık Facebook hesabı olmayanlar Messenger servisini kullanamayacak.

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması Messenger, Facebook'tan ayrı bir uygulama olarak kullanıcılara sunulduktan sonra Facebook hesabı olmaksızın da kullanılabiliyordu. Kullanıcıların telefon numaralarını kullanarak mesajlaştıkları Messenger servisini artık sadece Facebook hesabı olan kullanıcılar kullanabilecek.

Facebook tarafından alınan bu karar ile Facebook hesaplarının Messenger'a bağlanması zorunlu hale geliyor. Messenger’a Facebook hesabı olmadan giriş yapabilmeyi engelleyen bu durumda kullanıcılar yeni bir Facebook hesabı oluşturmak ya da mevcut hesaplarını aktif hale getirmek zorunda kalacak.

Facebook, WhatsApp içinde bu kararı alabilir!

Facebook tarafından Alınan Messenger kararı sonrasında neden bu şekilde bir karar alındığı konusunda bir çok soru akla gelse de kullanıcıların Facebook hesaplarını kapatmalarında yaşanan artış herhalde bu sorunun temelinde yatıyor gibi görünüyor. Facebook tarafından alınan bu karar sonrasında kullanıcılar Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp içinde aynı kararı alacak mı sorularını gündeme getirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap