SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Facebook Gaming yayınlandı!

Facebook Gaming yayınlandı!

21 Nisan 2020 Salı - 12:30




Facebook bir süredir üzerinde yoğun mesai harcadığı Facebook Gaming isimli yeni oyun uygulamasını korona nedeniyle evde kalanlar için erken yayınladı.





Dünya üzerinde etkisini gösteren korona salgını tehdidi devam ediyor. Yaklaşık 2.5 milyon kişiye bulaşan virüs dünya genelinde 170 binin üzerinde kişinin hayatına mal oldu. Salgına karşı alınacak en etkili yöntemlerden birisi ise kendimizi izole etmek.

Zira bu yöntem sayesinde virüsün bulaşma hızı ciddi oranda düşüyor. Bu kapsamda dünya genelinde on milyonlarca kişi evlerine çekilmiş durumda.

Salgın ile beraber evde daha çok  vakit geçirmeye başlamamızla doğru orantılı bir şekilde oyunlara olan ilgi de artmış durumda.İşte böyle bir dönemde sosyal medya devi Facebook ‘Facebook Gaming’ isimli yeni oyun uygulamasını erkenden yayınladı.

Normalde haziran ayında tanıtılması beklenen uygulama, şu an için sadece Android platformu üzerinde kullanılabiliyor ve reklam içermiyor.

Canlı yanın özelliğine ev sahipliği yapan uygulamanın Go Live işlevini kullanarak sadece uygulama içindeki oyunları değil, diğer mobil oyunları da Facebook sayfanızda canlı olarak yayınlayabiliyorsunuz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap