SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Epic Games'in ücretsiz oyunları belli oldu!

Epic Games'in ücretsiz oyunları belli oldu!

15 Aralık 2020 Salı - 19:30




Epic Games bilindiği üzere ücretsiz oyunlar veriyor. Her hafta perşembe günü bir ya da daha fazla oyunu ücretsiz hale getiriyor ve oyunculara sunuyor.





Yılbaşı yaklaştıkça dijital oyun platformları da çeşitli kampanyalara başladı. Kısa süreli ücretsiz oyunlar, indirimler, bedava DLC'ler, ekstra içerikler bu kampanyalar dahilinde yer alıyor.
Epic Games de, 17 Aralık'ta başlamak üzere 15 gün boyunca her gün ücretsiz bir oyun vereceğini açıkladı. Ancak hangi oyunların ücretsiz olacağını duyurmadı. Sonunda bu oyunların listesi sızdı.

Ayrıca son günlerde Epic Games'in Red Dead Redemption 2'yi ücretsiz vereceğine dair bir takım iddialar vardı. Geçmiş dönemde GTA V'in bedava olarak verilmesi bu iddiaya referans gösteriliyordu.
Peki Epic Games 15 gün boyunca hangi oyunları ücretsiz olarak verecek? İddialarda geçen Red Dead Redemption 2 ücretsiz oyunlar arasında var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...
Epic Games tarafından yapılan açıklamalarda, kampanyanın 17 Aralık'ta başlayıp, 31 Aralık'ta verilecek son oyunla biteceği ifade edilmişti. Sosyal medya platformlarında paylaşılan liste, 17 Aralık itibarıyla ücretsiz olarak dağıtılacak oyunları tek tek sıralıyor. Çoğu popüler olan oyunlar, ancak listenin henüz resmi olarak onaylanmadığının altını çizelim.

Yapılan paylaşıma göre Epic Games, 17 Aralık'tan başlayarak sırasıyla; Dying Light, Resident Evil 7, The Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Assassin's Creed Origins, Metal Gear Solid V, The Evil Within 2, Far Cry 5, Fallout 4, Borderlands 3, Monster Hunter World, Dragon Age Inquisition, Horizon Zero Dawn, Ghost Recon Breakpoint ve Hitman 2'yi ücretsiz olarak dağıtacak. Sızntı listede iddialarda geçen Red Dead Redemption 2 bulunmuyor.
Bu oyunları Steam üzerinden satın almak istediğinizde ise yapmanız gereken ödeme şu şekilde olacaktı;

Dying Light: 59,99 TL
Resident Evil 7: 89 TL
The Witcher 3: 59,99 TL
Mass Effect Andromeda: 199 TL (Deluxe Edition için)
Assassin's Creed Origins: 269 TL
Metal Gear Solid V: 55 TL
The Evil Within 2: 134 TL
Far Cry 5: 269 TL
Fallout 4: 133 TL
Borderlands 3: 101,97 TL
Monster Hunter: World: 139 TL
Dragon Age Inquisition: 69,99 TL
Horizon Zero Dawn: 275 TL
Ghost Recon Breakpoint: 269 TL (Epic Games fiyatıdır.)
Hitman 2: 102,50 TL
(Webtekno)

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap