SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Epic Games: Aç gözlüsünüz!

Epic Games: Aç gözlüsünüz!

19 Mayıs 2019 Pazar - 18:14




Epic Games'in Başkanı Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin yapımcısına ateş püskürdü. İşte detaylar!





Epic Games Store'un ilk büyük indirimi geçtiğimiz günlerde başladı ve indirime giren oyunlar arasında Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 de vardı.

Epic Games: Aç gözlüsünüz!

Normalde 92,00 TL olan oyunun fiyatı indirimler ile birlikte 32,00 TL'ye düştü fakat oyun kısa bir süre önce dünya genelinde mağazadan kaldırıldı ve görünüşe göre indirimler bitene kadar yani 13 Haziran'a kadar geri dönmeyecek.

Epic Games'in başkanı ise bu konu hakkında firmaya oldukça sert eleştirilerde bulundu ve "aç gözlüsünüz" ifadesini kullandı. Konunun daha fazla uzamaması adına ise bir Epic Games temsilcisi DTF'ye daha yumuşak açıklamalarda bulundu.

Konu hakkında açıklama yapan temsilci; "Eğer geliştirici veya yayıncı indirimlerimize katılmamaya karar verirse bu karara saygı duyarız. Paradox, Epic Mega İndirimlerini terk etmeye karar verdi. Oyuncular Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'yi indirimli olarak satın aldıysa, Epic sizden ekstra para talep etmeyecek."

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 2020'nin ilk çeyreğinde çıkacak. Peki ya siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımcı firmanın oyun indirime girdi diye platformdan kaldırması gerçekten de onların aç gözlü olduğunu mu temsil etmektedir?


KaynakTEKNOLOJİ OKU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap