SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Emekli oldu ama en zengini o

Emekli oldu ama en zengini o

06 Ağustos 2015 Perşembe - 17:34




Kurucusu olduğu yazılım devi Microsoft’tan 7 yıl önce emekli olan Bill Gates, dünya çapında 820 milyar dolar serveti bulunan teknoloji milyarderlerini





Halen en zengin o... Gates'in sahip olduğu servet, tüm teknoloji milyarderlerinin sahip olduğu rakamın yüzde 10'unu oluşturuyor. İş dünyası dergisi Forbes, “En Zengin 100 Teknoloji Milyarderi” listesini açıkladı. Araştırmalara göre dünya çapındaki teknoloji milyarderlerinin toplam serveti 820 milyar dolar. Microsoft’tan 7 yıl önce emekli olan Bill Gates ise milyarderlerin toplam servetinin yüzde 10’una karşılık gelen 79 milyar dolarla listede birinci olarak yer alıyor. Oracle’ın kurucusu Larry Ellison 54 milyarla ikinci, Amazon’un CEO’su Jeff Bezos ise 35 milyar dolarla listede üçüncü sırada yer alıyor. Teknoloji zenginlerini 33.4 milyar dolarla Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, 29.7 ve 29.2 milyar dolarla Google'ın kurucuları Larry Page ile Sergey Brin takip ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap