SON DAKİKA



Haber > Teknoloji > Düşük fiyatlı Galaxy A31 Geekbench’te ortaya çıktı

Düşük fiyatlı Galaxy A31 Geekbench’te ortaya çıktı

04 Mart 2020 Çarşamba - 15:48




Samsung uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. İşte Galaxy A31 özellikleri ve fiyatı hakkındaki detaylar.





Akıllı telefon sektörünün zirvede yer alan ismi Samsung, düşük fiyatlı model sayısını arttırmaya devam ediyor. Son dönemde Çinli üreticilerin pek çok pazarda uygun fiyatlı modeller satışa sunması, Güney Koreli teknoloji devini de zor durumda bıraktı.

Düşük fiyatlı Galaxy A31 Geekbench’te ortaya çıktı!

Huawei ve Xiaomi’nin ardından Oppo ve Tecno gibi Çinli üreticilerin de global pazara girmesiyle rekabeti iliklerine kadar hisseden Samsung, çareyi düşük fiyatlı model sayısını arttırmakta buldu.

Geçtiğimiz gün Geekbench’te ortaya çıkan Galaxy A31 modeli de bu cihazlardan biri. Samsung’un giriş segmentine hitap eden yeni modeli Geekbench’te tek çekirdekten 349, çok çekirdekten ise 1291 puan aldı.

Sistemini MediaTek Helio P65’ten aldığı güçle besleyen A31’de 4GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı bulunuyor.

Kutudan ilk çıktığında 5000 mAh’lık bataryadan güç alacak olan Galaxy A31’de 48MP’lik ana kameranın bulunduğu bir modül yer alacak. Henüz kesinleşmese de bu 48MP’lik ana kameraya 5MP’lik makro kameranın da eşlik edeceği belirtiliyor.


Samsung’un giriş segmentindeki fiyatını sahadaki rakiplerini de gözeterek 200 doların altında bir fiyatla etiketlendirmesi bekleniyor. Elbette henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını da söylemek lazım.

Gerçi Samsung Türkiye 100 dolarlık telefonu da ülkemizde 2000 TL’den satmaya kalkabilir, orası da ayrı bir konu başlığı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap